_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 15

El Petit de Cal Eril. Segueix la deliciosa gira del gloriós Vol i dol, un disc ja referencial al panorama català. A l'Heliogàbal, a les 22 hores (6 euros).

Nouvelle Vague. Són un projecte musical, fan versions, tenen ànima bossa nova i són rematadament bons en directe, com van deixar palès l'any passat al Palau. Molt bons! Seran a l'Apolo, a les 22.30 hores (27 euros).

Divendres 16

Angelina i Els Moderns. Amb la inestimable col.laboració del periodista i locutor Òscar Dalmau al Palau de la Música es viurà un concert vintage, amb la música ieié catalana dels seixanta. A les 21 hores (15 i 18 euros).

Orquestra Àrab de Barcelona. Presenta el seu tercer àlbum: Libertad, un pas endavant en la trajectòria del grup. A l'Auditori de Barcelona, a les 21.30 hores (18 euros).

Dissabte 17

Pau Vallvé. Probablement una de les propostes més interessants del panorama català. A l'Auditori, a les 21 hores (15 euros).

Dr Calypso. Amb Skatalà són el cor de l'ska i la música jamaicana a Catalunya. Actuaran a l'Apolo amb La Thorpe Brass. No són només mites, són grans bandes. A les 20.30 hores (15 euros).

Diumenge 18

Diada de la rumba. Ja és una tradició aquesta mostra gratuïta que reuneix els principals artistes d'aquest gènere musical d'origen gitano i català. A les 18 hores a l'Apolo.

Dilluns 19

Inspira. Qualsevol concert de la banda de Jordi Lanuza és una obra d'art en si mateixa, una oportunitat de tocar la delicadesa. Seran a les 21 hores, al Music Hall (7 euros).

Dimarts 20

Junior Boys. Si us agrada el techno pop de veritat no fa falta dir gaire cosa més, que teniu una cita a les 20 hores a Razzmatazz (23 euros).

Dimecres 21

Mishima. Serà difícil trobar alguna entrada a l'Heliogàbal per sentir aquesta banda icònica del pop, un graó musical per sobre, a les 22 hores (10 euros).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_