_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Chan Koonchung; Helena Morén; Alexandra Maxeiner i Anke Kuhl.

ANYS DE PROSPERITAT

Chan Koonchung

La Campana

310 pàgines. 19 euros

Un món feliç, de Huxley; El doctor Zhivago, de Pasternak o, fins i tot, el 1984, d'Or-well. Aquests són els símils que s'han fet servir per aquesta novel·la, on l'autor satiritza el seu país a partir de la desaparició, en la Xina del 2013, d'un mes sencer del que ningú recorda ni en sap res, ni ganes que en tenen... Menys un grup d'amics.

EL LLIBRE DE LA MARATÓ DE TV-3

Diversos autors

Edicions 62

146 pàgines. 10 euros

Amb un estremidor relat on Joana Martos, mare d'un noi de 17 anys mort en accident de moto, explica la decisió de donar els òrgans del fill i com així se salvaren cinc vides, arrenca aquest volum solidari en el marc de La Marató de TV-3, que compleix 20 anys i vol promoure els transplantaments. Acompanyen al de Martos, textos d'Albert Espinosa, Joan Margarit, Sergi Pàmies...

ANTÒNIA FONT. ROBOTS INNOCENTS

Helena Morén (coordinadora)

Cossetània Edicions

71 pàgines. 11,5 euros

La revista Enderrock edita la sèrie Rock Col·lecció, que ja ha retratat el grup Sopa de Cabra, i ara esbossa un bon esquema de la personalitat de la banda pop més consistent en llengua catalana: Antònia Font. És un volum breu, però aconsegueix dibuixar un perfil acurat de la banda mallorquina, no és profund, però explica qui són, què fan i, sobretot, què signifiquen.

EN FAMÍLIA!

Alexandra Maxeiner i Anke Kuhl

Takatuka

"Cada família és única" és el missatge que, d'alguna manera, es desprèn d'aquest ben girbat llibre, premiat a Alemanya, on amb una bona combinació entre text i senzilles imatges (en ambdós casos, salpebrats amb ironia) es fa un repàs amb tota naturalitat de les mil i una variants de models familiars que hi ha avui: monoparentals, homoparentals, de sedentàries, d'estressades...26 pàgines. 15 euros

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_