_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

John Le Carré; Josep Maria Espinàs; Michael Connelly; Albert Pla i Liniers.

EL TALP

John Le Carré

Edicions 62

374 pàgines. 21,50 euros

Un espia del centre de Moscou s'hauria infiltrat en el Circus, el servei secret britànic, que encomana al ja prejubilat Smiley que ho investigui. No esperin acció sinó una novel·la psicològica d'espies, (ara amb nova versió en cinema) la consagració del rei del gènere, com ja havia demostrat a L'espia que va sorgir del fred. Amb pròleg inèdit de l'autor.

ENTRE ELS LECTORS I JO

Josep Maria Espinàs

La Campana

190 pàgines. 16 euros

Va escriure el seu primer arti-

cle a la premsa el 1949, amb 22 anys. I sis dècades després, encara hi és. En concret, en fa 35 que fa una columna diària. En tot aquest temps ha rebut un fotimer de cartes dels seus milers de lectors. Bastantes l'han fet reflexionar, amb la seva lògica indiscutible. Ara, a algunes d'aquestes ha decidit donar-los resposta. I amb l'estil tan falsament planer que el caracteritza.

L'ESPANTAOCELLS

Michael Connelly

Club Editor

384 pàgines. 20 euros

McEvoy, periodista de Los Angeles Times sentenciat per les retallades i a qui substi-tuirà una tan joveneta com inexperta periodista que, això sí, fa anar el Twitter com ningú, prepara la seva venjança professional investigant un homicidi injustament imputat a un jove negre. Un exercici de domini del gènere i dels barris baixos de Los Angeles per part de l'inspector Harry Bosch.

SOMIATRUITES

Albert Pla i Liniers

Takatuka

34 pàgines. 13,50 euros

Hi ha una nena que somnia que el seu xicot és un llop i passen la nit udolant; o el que creu que el seu llit té ales i no para de volar com si fos una nau; o la que imagina que va xino-xano a la Xina... Són els petits somniadors protagonistes d'aquesta obra, únics alumnes d'una escola particular que ha imaginat el cantant i ha plasmat un dels grans il·lustradors argentins del moment.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_