Selecciona Edición
Conéctate
Selecciona Edición
Tamaño letra
AGENDA

Recomanem...

Polipoesia; teatre; rock; botiga.

Polipoesia

Accidents Polipoètics fan 20 anys i amb aquest motiu presenten a La Seca Espai Brossa, del 15 al 27 de novembre, un nou espectacle sui generis de poesia, Ontologia general. El recital està dividit en dues parts: un recorregut pel repertori polipoètic clàssic (1991-2011) i, la segona, textos inèdits de composició recent, al crit d'"al final de la llum, sempre hi ha un altre túnel".

TEATRE Els jugadors

Demà s'estrena a Temporada Alta una de les grans atraccions teatrals d'aquest any, Els Jugadors, de Pau Miró, una història de quatre personatges tancats en un pis jugant a cartes. La basa —i valgui la paraula— fonamental de la peça és el seu pòquer (!) d'actors: Andreu Benito, Jordi Boixaderas, Jordi Bosch i Boris Ruiz. Interpreten un barber, un enterrador, un actor i un professor de matemàtiques. Coproducció amb el Lliure, arribarà a Gràcia el 19 d'abril per fer temporada.

ROCK Festival Roig.cat

Divendres arriba la novena edició del Festival Roig.Cat, que organitzen els Joves d'Esquerra Verda a la sala Razzmatazz 2. Musicalment destaca la presència, sempre benvinguda, de La Bien Querida, alter ego d'Ana Fernández-Villaverde que no para d'acumular èxits com l'imprescindible disc Romancero (Elefant Records). També actuaran els barcelonins Eric Fuentes y El Mal. A més, per altra banda, obriran el foc The Stereocats.

Menjar i beure

BOTIGA Furest

Els Miserables s'han colat a l'aparador. Fins al 26 de novembre algunes de les peces de roba de l'espectacle, que celebra 25 anys i es representa a Barcelona, s'han instal·lat en un dels finestrals de la botiga Furest al passeig de Gràcia amb Gran Via. Fa més de 25 anys que la firma està establerta a la ciutat i aquest 2011 ha decidit remodelar una de les botigues, la del passeig de Gràcia, i apostar pel musical. "La iniciativa amb Els Miserables neix a partir del fet de voler-nos vincular amb els actes que celebra la ciutat, com ja vam fer amb el concurs internacional de salts", explica Claudio Furest. La marca es renova per enfrontar-se a l'onatge de la crisi i a la competència que arriba d'una altra mena de moda. "El que hem fet és una actualització del punt de venda i també del producte", explica Furest.

Furest. Passeig de Gràcia, 12-14

* Este artículo apareció en la edición impresa del Jueves, 10 de noviembre de 2011