Agenda

Concerts

Dijous 10

La Iaia i Very Pomelo. Probablement dues de les bandes més en forma de l'espectre català. Dintre de Temporada Alta a la sala Platea, a les 23 hores (10 euros).

Marc Parrot. El polièdric músic català ofereix el sorprenent espectacle Ombres de Plata a l'Auditori de Barcelona, a les 21 hores (15 euros).

Divendres 11

Bigott. Si teniu ganes de passar una bona estona amb un concert de classe alta aneu a l'Apolo a les 21 hores i podreu delectar-vos amb autèntic rock (15 euros).

Sílvia Pérez Cruz. Homenatge al seu pare, mort ara fa un any, al Teatre Coliseum, a les 21 hores (16 euros). Obligatori.

Dissabte 12

The Gramophone Allstars. Venen amb nou disc i venen forts. És una de les bandes amb més personalitat de l'escena jamaicana estatal. Seran a l'Auditori de Barcelona, 21 hores (15 euros).

Joan Masdéu. Aquest reusenc avançat al seu temps i exlíder de la banda Whisky'ns presenta disc, i estarà a La [2] d'Apolo a les 21 hores (12 euros).

Diumenge 13

Cowboy Junkies. Segurament és un dels concerts de la setmana. Aquests canadencs porten nou disc sota el braç, un homenatge al desaparegut Vic Chesnutt. Seran a l'Apolo, a les 21 hores (35 euros).

Dilluns 14

Joan Vidal Sextet. Dintre del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz hi cap jazz de tot format. Un xic recollit, el Jazz Sí Club és ideal. La funció comença a les 20.30 hores (5 euros).

Dimarts 15

Rodrigo y Gabriela. Són dos joves guitarristes mexicans establerts a Dublín. A la sala Bikini, 21.30 hores (25 euros).

Dimecres 16

The Drums. Segurament una de les sensacions de l'indie més recent. Ja és un clàssic el senzill Let's Go Surfing que va sacsejar els panorames pop tan americans com europeus. A Razzmatazz, a les 21.30 hores (23 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS