_
_
_
_
AGENDA

Concerts

Dijous 13

Miguel 'Draco' Tena. Gran oportunitat per descobrir aquesta novetat en el panorama pop rock espanyol. Al Margarita Blue, a les 22 hores.

Willie Colón. Aquest virtuós porto-riqueny del trombó passa per l'Up&Down en un concert de classe. Salsa per passar-ho bé, a les 23.30 hores (30 euros).

Divendres 14

Pierre-Yves Martel. És un dels noms que es pot trobar en aquesta cita de música experimental al Taller Tramuntana (Tramuntana, 46), a les 20.30 hores (6 euros).

Within Temptation. Si us agrada el metal, ja sabeu qui són aquests potents holandesos. Seran al Razzmatazz, a les 21.30 hores (27 euros).

Dissabte 15

Raimon. El cantautor de Xàtiva presenta a l'Auditori de Girona el seu darrer disc, a les 21 hores (Entre 12 i 28 euros).

Feliu Ventura. Aquest cantant de cançons actua a la sala Tete Montoliu de l'Auditori, a les 21 hores, i hi presenta el seu primer àlbum des del 2006, esperat i intens (15 euros).

Diumenge 16

Big Band del Conservatori del Liceu. En el marc del 43 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz hi ha aquesta sorprenent actuació al migdia al Parc Central del Poblenou. Gratuït.

Dilluns 17

Alejandro Escovedo. Un dels intèrprets nord-americans més reconeguts del món rocker, amb més de trenta anys de trajectòria provinent de la primera batzagada punk. Actuarà a la sala City Hall, a les 21 hores (20 euros).

Dimarts 18

Sandra Rehder. Aquesta tanguista, juntament amb el guitarrista Euclydes Mattos, ofereixen un repertori trufat amb peces de Gardel, PIazzola o Serrat. A la llegendària sala Jamboree, a les 21 i 23 hores (10 euros).

Dimecres 19

Babasonicos. Reconegudíssims en el món del rock llatí gràcies als seus discos i al seu directe. A l'Apolo, a les 20 hores (22 euros).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_