_
_
_
_
_

Recomanem...

Fira Tàrrega; Sopa de Cabra; Electrònica; L'Atelier del Perfume.

TEATRE FiraTàrrega

Tot és a punt perquè Tàrrega aculli, des d'avui fins a l'11 de setembre, la 31a edició de FiraTàrrega i es converteixi un any més en capital de les arts escèniques. Gairebé totes les companyies participants són ja a la capital de l'Urgell i ultimen tant el muntatge d'escenaris com els espectacles. Enguany FiraTàrrega compta amb 731 programadors acreditats que s'adscriuen a 375 entitats.

ROCK Sopa de Cabra

Doncs sí, ja són aquí. Per fi. Des que al març diguessin que tornaven per fer un únic concert per commemorar aquella mítica cita de fa vint-i-cinc anys al Palau Sant Jordi, a fer-ne set. Sí, els Sopa de Cabra han triomfat abans de pujar a l'escenari. Divendres, dissabte i diumenge la banda gironina, liderada per l'incombustible Gerard Quintana, inicia la seva minigira de retorn, amb els seus clàssics, que ja són himnes per més d'una generació.

ELECTRÒNICA

Torna una temporada més a l'Apolo el cicle x 3, aparador musical, en què la sala petita acull tres artistes emergents i obre les portes perquè el públic descobreixi la seva música de manera gratuïta. La selecció dels artistes compta amb la col.laboració de la revista MondoSonoro. El cicle comença demà a les 21.30 h, amb una prometedora nit de somnis electrònics palpitants:

Lenticular

L'ATELIER DEL PERFUME

Conservar olors que ja no existeixen o atrapar per sempre unes vacances idíl.liques o els records d'una etapa viscuda. Això és possible a través d'essències úniques. L'atelier del perfume elabora una fragància única per a cada client i li permet diferenciar-se de la resta de persones amb una carícia de perfum.

A partir de sis famílies olfactives estàndards i una entrevista personal creen l'olor desitjat. Un cop produït, el client provarà el producte i es faran els últims retocs abans que se li entrigui en una ampolla de 100 ml. Els preus oscil.len entre els 24 euros, si es tracta de perfums estàndards, i els 100 euros, en el cas dels productes exclusius.

Les botigues de L'atelier del perfume, a més, se surten de la norma: són espais blancs i diàfans que doten l'ambient d'un toc minimalista.

Marià Cubí, 27. Barcelona

www.atelierdelperfume.comlouds, Sea & Sun i Boreals.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_