_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

From B to B; Roberto Alagna; Bon Jovi; M'encanta.

DANSA From B to B

A la recta final ja del Festival Grec arriba al Mercat de les Flors (de demà a diumenge) From B to B, la col·laboració entre Àngels Margarit i el coreògraf suís establert a Brussel·les Thomas Hauert. Amb l'excusa de l'evocació d'un viatge de Brussel·les a Barcelona (B to B), els dos artistes posen en relació els seus mons creatius.

CANT Roberto Alagna

És Roberto Alagna. Tenor posseïdor d'una bonica veu, carismàtic, versàtil en el seu repertori i temperamental. Ingredients per aconseguir la fama que aquest francès d'origen sicilià té en el món de l'òpera. Ara torna a Peralada 11 anys després de cantar-hi Carmen per interpretar àries d'òperes romàntiques i veristes. L'acompanya la Simfònica de Barcelona dirigida per David Giménez. Festival de Peralada (Alt Empordà). 22 de juliol.

ROCK Bon Jovi

La banda de New Jersey té seguidors com pocs artistes en poden presumir. Costarà trobar un forat a l'Estadi Olímpic de Montjuïc el 27 de juliol que ve. Pel que fa al show de la gira The Circle Tour, pel que s'ha vist darrerament a Itàlia, els fanàtics de Bon Jovi trobaran un concert ben equilibrat entre èxits de sempre, com Bad Medicine, amb interpretacions de les noves propostes. El que sí que es garanteix és una bona dosi de rock-and-roll.

Comprar i beure

BOTIGA M'encanta

Abans d'obrir, un paper tapava la porta. Amb prou feines es podia llegir, en un senyal de carretera, el nom de VentdelPlà. M'encanta ja està en actiu. És una botiga que ven atrezzo de sèries de televisió tan conegudes com VentdelPlà, Temps de Silenci i Infidels, i d'altres com 90-60-90 i 700 euros. A M'encanta, al cor del barri barceloní de Gràcia, s'hi pot trobar de tot: mobles, vestuari, objectes de decoració, plantes... Segons una de les responsables, Conce Castells, és un gran outlet perquè els preus són baixos. Treballen amb una productora que, quan acaba la sèrie o no vol el material, ho envia a la botiga. I, excepte els cartells decoratius, es ven tot, com les plantes artificials d'Històries del Zoo, la perxa del bar Tramuntana (VentdelPlà) i barrets elegants de Temps de Silenci. Al setembre, més sèries.

M'encanta. Carrer Penedès, 11 (Barcelona)

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_