_
_
_
_
AGENDA

Shakira i la quarta Copa d'Europa

SHAKIRA, DANI MARTÍN, RAGDOG

Estadi Olímpic Lluís Companys

29 de maig, 20.30 hores

Poques, molt poques vegades amor, esport i música han anat tant de la mà. Diumenge, Shakira oferirà un concert a l'Estadi Olímpic Lluís Companys tot esperant que la vigília el Barça del seu estimat Gerard Piqué hagi conquerit la quarta Copa d'Europa, de forma que el seu concert es converteixi de manera extraoficial en la continuació d'una celebració que ja haurà omplert els carrers de Barcelona el dissabte mateix.

Shakira, que ja havia actuat a la ciutat dins de la gira d'hivern al mes de novembre (Palau Sant Jordi), es converteix d'aquesta manera en una de les poques estrelles que repeteix a Barcelona una actuació de gran format en poc més de mig any.

De fet, ha estat la cantant de Barranquilla la que va mostrar interès en actuar l'endemà de la final de la Lliga de Campions, tot arriscant-se a fer-ho davant d'una audiència que no ompli l'Estadi. Al marge de la seva passió personal, el resultat del partir pot diferenciar un concert triomfal d'un altre amb una entrada tirant a baixa.

Fins dimarts passat s'havien venut unes 20.000 entrades de les prop de 60.000 que pot oferir l'estadi de gom a gom. Però, és clar, si el Barça guanya, els socis de l'entitat —que tenen una quota d'entrades a la seva disposició amb un descompte del 20%—, poden convertir-se en els grans animadors del concert, molt més que un concert. Live Nation, promotora de l'actuació de Shakira, no confirma res de manera oficial, però molt probablement els mateixos jugadors del Barça faran acte de presència a l'Estadi, on el popular Waka waka pot convertir-se en l'himne extraoficial de la quarta Copa d'Europa dels blaugranes.

En relació amb el concert pròpiament dit, se'n sap poca cosa. Shakira oferirà un repertori molt similar a l'interpretat al novembre, però amb una producció més espectacular i de proporcions adients per a l'aire lliure, tram de la gira que tot just ara comença. Peces com Ciega, sordomuda, Te dejo Madrid —composició que pot tenir la seva conya—, Gitana, Loca, Hip's dont lie —amb canvi de lletra per citar Piqué— o el seu darrer senzill, Rabiosa, seran peces que no faltaran al repertori. I, és clar, la ja popular tornada "por qué, por qué" serà, sens dubte, un dels altres hits de la nit. Abans de Shakira actuarà Dani Martin, cantant d'El Canto del Loco.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_