_
_
_
_
BEST- SELLER

Els diamants

El ángel perdido @. Javier Sierra. Planeta, 534 pàgines. 21,90 euros.

Sectes mil.lenàries, secrets d'estat, misteris amagats per la Història, viatges a destinacions exòtiques i la injecció d'adrenalina que aporten les persecucions o els tirotejos. Aquesta és la fórmula de l'èxit que ha explotat l'autor de La cena secreta, publicada ja a 42 països, i que l'ha portat a ser el primer autor espanyol contemporani a situar-se en la llista dels 10 llibres més venuts als EUA. El ángel perdido arrenca amb dos diamants del segle XVI que el matrimoni Faber rep com a regal de noces. Les pedres oculten una història que portarà la protagonista de Santiago de Compostel.la a Turquia i que implicarà, fins i tot, la Casa Blanca.

La caiguda dels gegants @ / La caída de los gigantes @

La caiguda dels gegants @ /

La caída de los gigantes @

Ken Follet

Rosa dels Vents / Plaza & Janés

1.024 / 1.016 pàgines. 24,90 euros

L'autor d'Els pilars de la Terra comença una trilogia sobre el segle XX. La trama, plena d'èpica i aventures, seguirà les vicissituds de cinc famílies al llarg de tres generacions. Aquesta primera entrega està ambientada en la Primera Guerra Mundial.

Habitacions tancades @ / Habitaciones cerradas @

Habitacions tancades @ / Habitaciones cerradas @

Care Santos

Planeta

537 / 544 pàgines. 20,90 euros

La primera novel.la en català de l'autora i la més ambiciosa es fixa en la burgesia barcelonina. Ho fa amb els ulls de la Violeta, l'última descendent de la família Lax, i la seva investigació d'uns avantpassats dels qui el temps no ho ha pogut amagar tot encara.

Ciudad sin estrellas

Ciudad sin estrellas

Montse de Paz

Minotauro

256 pàgines. 19,50 euros

El Premio Minotauro 2011 és un exemple de classicisme dins el gènere dela ciència-ficció, amb una història potent i efectiva sobre un jove rebel en un món perfecte que vol esbrinar què hi ha de cert en els rumors d'un món exterior diferent al desert de la versió oficial

El metge / El médico

El metge / El médico

Noah Gordon

Roca

704 pàgines. 22 euros

Fa 25 anys que va sortir i, des de llavors, ha tingut un èxit continuat que l'ha convertit en un clàssic dels long-seller. Per commemorar-ho, es reedita aquesta història d'un jove anglès del segle XI que viatja fins a Orient per aprendre dels grans savis de la medicina. Intercanvi de cultures, passions...

Mar de foc @ / Mar de fuego @

Mar de foc @ / Mar de fuego @

Chufo Lloréns

Rosa dels Vents / Grijalbo

816 / 896 pàgines. 22,90 euros

Els 500.000 exemplars venuts d'Et donaré la terra semblen prou raó per estirar del fil i continuar explicant la vida dels Barbany al convuls segle XI barceloní. Aquí, l'acabalat navilier cedeix el protagonisme a la seva filla, testimoni de les intrigues de la cort i que viurà un amor impossible.

El secret de Picasso @ / El secreto de Picasso @

El secret de Picasso @ /

El secreto de Picasso @

Francesc Miralles

Edicions 62 / Umbriel

276 / 224 pàgines. 18,50 / 16 euros

El jove Picasso va descobrir els secrets de l'art a Horta de Sant Joan. Allà va regalar un quadre al seu hoste, de qui s'ha perdut el rastre. L'autor d'El Quart Reich construeix sobre aquest fet real un relat ple d'aventures i perills.

El llegat de la vall / El legado del valle @

El llegat de la vall /

El legado del valle @

Jordi Badia i Luis José Gómez

La Magrana / RBA

432 pàgines. 19 euros

El pantocràtor de Sant Climent de Taüll és un dels protagonistes d'aquesta novel.la històrica situada a la Vall de Boí. Arnau Miró rep una inesperada herència que li farà descobrir els secrets d'un indret llegendari en una trama que combina passat i present.

Si tú me dices ven lo dejo todo... pero dime ven @ / Si tu em... @

Si tú me dices ven lo dejo todo... pero dime ven @ / Si tu em... @

Albert Espinosa

Grijalbo / Rosa dels Vents

176 / 208 pàgines. 15,90 euros

Acabat de sortir ja es va convertir en un supervendes. El director de cinema i escriptor, que va patir una greu malaltia de petit, reflectida a Polseres vermelles, recupera aquí les seves vivències en una novel•la que li permet centrar-se en les persones "perla" que aconsegueixen fer-te estimar la vida.

Cuando la muerte venía del cielo

Cuando la muerte venía del cielo

Esteban Martín

Ediciones B

352 pàgines. 19 euros

El coautor de La clau Gaudí barreja aquí personatges com Errol Flynn, Josep Tarradellas i George Orwell de la mà d'un actor de Hollywood dels EUA en hores baixes que ha de dur una joia a Espanya per ajudar la República.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_