_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Kylie Minogue; The Wailers; Peter Eötvös

DANCE Kylie Minogue

Una diva perseverant que actua per primera vegada a Catalunya, el 12 de març vinent, per presentar la seva darrera col.lecció de temes ballables: Aphrodite. Però el que cal veure al Palau Sant Jordi és el xou que acompanya la gira d'aquest àlbum, Les Folies, que posa amb justícia l'intèrpret australiana a les primeres places de les llistes de les dives pop en capacitat de xou i en seguidors.

'REGGAE' The Wailers

Comença l'explosió de la desena edició del festival Black Music Festival amb un concert de primer nivell: The Wailers. A La Mirona de Salt, es donarà cita a una de les llegendes de la música reggae i de la cultura jamaicana en general. Any rere any, han sabut mantenir viva la torxa de la música jamaicana. És una de les cites cardinals d'aquest festival situat a les comarques gironines, que comptarà també amb Eli Paperboy Reed, Morcheeba o Achilifunk.

CLÀSSICA Peter Eötvös

És un dels grans, un dels compositors més interessants d'avui, que fins l'èxit, la dècada de 1990, de la seva òpera Tres germanes, se'l coneixia més com a director d'orquestra que com a compositor. Al Liceu, podrem gaudir d'ambdues facetes, perquè al front de l'Ensemble Intercontemporain i amb la soprano canadenca Measha Brueggergosman, el músic hongarès dirigirà una obra pròpia amb les de Mantovani, Ligeti i Berio. (Teatre del Liceu. Barcelona. 11 de març)

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_