AGENDA

Recomanem...

Kylie Minogue; The Wailers; Peter Eötvös

DANCE Kylie Minogue

Una diva perseverant que actua per primera vegada a Catalunya, el 12 de març vinent, per presentar la seva darrera col.lecció de temes ballables: Aphrodite. Però el que cal veure al Palau Sant Jordi és el xou que acompanya la gira d'aquest àlbum, Les Folies, que posa amb justícia l'intèrpret australiana a les primeres places de les llistes de les dives pop en capacitat de xou i en seguidors.

'REGGAE' The Wailers

Comença l'explosió de la desena edició del festival Black Music Festival amb un concert de primer nivell: The Wailers. A La Mirona de Salt, es donarà cita a una de les llegendes de la música reggae i de la cultura jamaicana en general. Any rere any, han sabut mantenir viva la torxa de la música jamaicana. És una de les cites cardinals d'aquest festival situat a les comarques gironines, que comptarà també amb Eli Paperboy Reed, Morcheeba o Achilifunk.

CLÀSSICA Peter Eötvös

És un dels grans, un dels compositors més interessants d'avui, que fins l'èxit, la dècada de 1990, de la seva òpera Tres germanes, se'l coneixia més com a director d'orquestra que com a compositor. Al Liceu, podrem gaudir d'ambdues facetes, perquè al front de l'Ensemble Intercontemporain i amb la soprano canadenca Measha Brueggergosman, el músic hongarès dirigirà una obra pròpia amb les de Mantovani, Ligeti i Berio. (Teatre del Liceu. Barcelona. 11 de març)

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Logo elpais

Ya no dispones de más artículos gratis este mes

Suscríbete para seguir leyendo

Descubre las promociones disponibles

Suscríbete

Ya tengo una suscripción