_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

El retrat de Dorian Gray; Josep Tobella; Savall; Botiga Be

El retrat de Dorian Gray

Qui no té debilitat per El retrat de Dorian Gray d'Oscar Wilde? La gran història del jove dissolut i el quadre meravellós arriba al teatre en una adaptació d'Empar López, posada en escena per ella mateixa al capdavant de la Companyia de l'Art, resident al Teatre del Raval de Barcelona (Sant Antoni Abad, 12). L'espectacle s'estrena la setmana que ve amb Sergio M. Alonso com a Dorian.

FOTOGRAFIA

Ara que Barcelona ha recuperat El Molino, és un bon moment per mirar enrere i revisar-ne la història. L'exposició del fotògraf Josep Tobella Carpe Diem, 10 anys a El Molino, 1973-1983 recupera l'ànima de l'emblemàtic music hall del Paral·lel amb 50 imatges que mostren el teatre i les vedets des d'angles diferents (!). L'exhibició s'inaugura a Setba Zona d'Art (plaça Reial, 10), dimarts que ve.

MÚSICA ANTIGA Savall

Els Borja, la llegendària família originaria de Xàtiva que gaudí de gran poder als segles XV i XVI, són l'objecte del darrer disc de Jordi Savall i del concert que ofereix demà a Barcelona dins el cicle El so original: espais de la memòria. El gambista i director convida a fer un viatge extraordinari al cor del Renaixement i l'esplendor dels Borja a través de les músiques més emblemàtiques de la seva època. (Saló del Tinell. Barcelona. 9 de gener, 21 hores).

BOTIGA Be

De tot, però de disseny. Aquest és el concepte de Be, nova botiga que el Grup Natura ha obert al Pedralbes Centre. Entrar-hi és trobar-se en una mena de basar on ho compraries tot. Les divertidíssimes càmeres de fotos Lomography, els cascos de moto Cromwell amb visera de pell (d'acord, són cars, però et converteixen en el motorista més elegant de la ciutat) i els de Desc i Urbanairs ocupen les prestatgeries. Les samarretes de cotó són American Vintage, senzilles i especials, els texans, Unlimitted i Nudijean, i hi ha vestits d'Insight i Bel Air. Passeges i et topes amb una bicicleta elèctrica, taules d'skate Santacruz, col.leccions de sabatilles Vans i Adidas... Els més aventurers hi trobaran roba de The North Face, els que practiquen ioga, un kit cabdal... També hi ha complements per a la llar, rellotges, ulleres retro de Ray-Ban, clauers i llibretes Moleskine. Be. Pedralbes Centre. (Diagonal, 615).

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_