_
_
_
_
AGENDA

Torna Suede, el germà gran i sofisticat del 'Brit-pop'

Costarà trobar entrades per al concert que oferirà Suede divendres a Razzmatazz, enquadrat en el marc de les festes de commemoració de la icònica sala barcelonina. Costarà perquè no hi ha entrades, i és que l'expectació per veure en directe el germà gran i sofisticat del Brit-pop està més que justificada. Val a dir que el seductor Brett Anderson i els seus van atorgar a un tipus de música, que per molts només va ser una moda d'adolescents dels anys noranta, un cos musical i un so avançat per l'època. Només cal escoltar Beautiful ones per adonar-se que Suede eren uns visionaris.

Parlem d'un pop refinat que s'havia de barallar amb l'energia de Blur, la mala educació d'enfant terrible dels Oasis o la bogeria total de Pulp. Potser no eren els més coneguts, però sí els que han deixat un bagatge més interessant.

Així doncs, no és d'estranyar que la seva gira de reunió s'esperi messiànicament. Un avís per als més fans: els britànics arribaran a Barcelona sense Bernard Butler, el guitarrista original de la banda. Això sí, es tracta de la formació que va signar Coming up o Head music, els discos que van suposar la tirada més gran en el pla comercial. Suede continua amb la gira europea, que acabarà a Londres el 7 de desembre, jugant a casa, en el que es prepara com a gran fi de festa a l'O2 arena de la capital anglesa.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_