AGENDA

Novetats

Massa felicitat, Cartes a Theo, Els imperfeccionistes, la llista

MASSA FELICITAT

Alice Munro (traducció de l'anglès de Dolors Udina)

Club Editor

312 pàgines. 22,90 euros

És la primera obra d'Alice Munro que es tradueix al català. En un conjunt de deu contes, Munro ens presenta personatges que han patit un gran daltabaix a la vida i com s'hi enfronten; des del patiment d'una mare per la mort de tres fills fins a la solitud en el dia a dia de la vida en parella.

CARTES A THEO

Vincent Van Gogh

(Selecció d'un fragment per Xavier Marzal i Domènech)

Edicions 3i4

322 pàgines. 13 euros

El document més íntim de l'artista. Es despulla amb il.lusions i projectes un home que es va trobar amb la injustícia i la misèria. L'obra és un recull de més de vuit-centes cartes que l'artista va escriure al seu germà Theo, entre el 1872 i el 1890. Els grans interrogants d'aquest home misteriós i marginal es responen aquí.

ELS IMPERFECCIONISTES

Tom Rachman

(Traducció d'Esther Roig)

Columna Edicions

360 pàgines. 17 euros

Amb una mirada diferent a l'ofici del periodista, Rachman ens situa en la redacció d'un diari anglès amb seu a Roma. Hi queden retratades les històries dels que hi treballen, que passaran a ser primera plana en un context de guerra a l'Iraq i a l'Afganistan. D'una manera irònica, s'aconseguirà humanitzar l'ofici del periodista.

LA LLISTA

Laia Fàbregas

(Traducció de l'autora)

Amsterdam Llibres

195 pàgines. 18 euros

Un avi extremeny i una jove holandesa es coneixen en un avió. Però ell mor i ella es guarda la capsa que ell portava. L’objecte es converteix en l’eix central de l’obra. És la segona novel.la de l’autora, després de l’èxit La nena dels nou dits, que ja sumava tres edicions dos mesos després que s’hagués publicat.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS