_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Rufus Wainwright, Alim Qasimov, Montjuïc de nit, E. Forcano, Mimótica Micola

POP Rufus Wainwright

A Rufus Wainwright se'l va veure a Barcelona fent l'espectacle All Days Are Nights: Songs for Lulu, i ara, a la inauguració de Cap Roig, interpretarà cançons d'aquest disc amb peces dedicades a Judy Garland, un dels grans mites de Rufus. La desmesura lírica del cantant i pianista trobarà a l'aire lliure l'entorn idoni. Una estrella sota les estrelles. (Festival Jardins de Cap Roig, Calella de Palafrugell. 2 de juliol. 22.00 hores).

MÚSICA Alim Qasimov

Es una de les grans veus de l'últim decenni. Pocs cantants transmeten amb el seu treball tanta emoció. Una emoció amb arrels místiques però que arriba a qualsevol oient. Partint del clàssic mugham de la seva terra, l'Azerbaidjan, ha creat un estil personal en què la passió i la improvisació barregen els poemes religiosos amb propostes d'actualitat. Una veu que trenca les fronteres de l'ara anomenada world music. (Escales de la catedral de Girona, 7 de juliol. 22 hores. 15-20 euros).

MONTJUÏC DE NIT

No s'ho perdin. Vint dels festivals de música de Barcelona, del Sónar al Barnasants, seran representats dissabte a Montjuïc de Nit, que entre les 20 hores i les dues de la matinada oferirà una setantena de grups i artistes de tot tipus de gèneres i procedències en 13 escenaris repartits per tota la muntanya. I, a més, set museus i espais culturals tindran també les portes obertes. Tot gratuït, inclòs un servei especial d'autobús. (www.bcn.cat/cultura).

FOTOGRAFIA E. Forcano

La Barcelona dels anys seixanta que Eugeni Forcano va captar amb la seva càmera Rollei, però, sobretot, els rodamons, turistes, monges, ancians i nens que va immortalitzar a les seves fotografies protagonitzen l'exposició: Eugeni Forcano: la meva Barcelona, 134 imatges en blanc i negre de gran format. Forcano i la comissària Roser Martínez han titulat les imatges "perquè l'espectador es detingui i reflexioni". (Arxiu Fotogràfic, fins al 15 de gener - Sala Ciutat, fins al 3 d'octubre. Gratuït).

Comprar i beure

BOTIGA Mimótica Micola

Curt però intens. Una iniciativa fugaç per vendre marca. El pròxim 1 de juliol, la firma de bosses i complements Mimótica Micola obre una botiga al barri del Born (plaça Comercial, 9, cantonada amb passeig del Born amb carrer Comerç). La botiga s'inaugura amb data de tancament: el 15 de juliol, una experiència pop up de promoció. Durant 15 dies vendrà la seva col·lecció dissenyada per a l'estiu 2010 de sabates, bosses, bosses de viatge i altres complements. Raquel Micola va fundar la marca el 2003 després d'aprendre a cosir amb l'àvia, modista especialitzada en arreglar vestits de toreros. Ara la Raquel ven en botigues multimarca, compta amb més de 400 punts de venda a tot Europa, i aposta per la línia de calçat que va incorporar el 2008. Ella va encunyar el terme mimótica "com la ciència de fer les coses amb mimo". La botiga obrirà de 10 a 21 hores de l'1 al 15 de juliol.www.mimoticamicola.com

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_