Selecciona Edición
Selecciona Edición
Tamaño letra

AGENDA

Teatre; titelles; concerts

I també...

'Hamlet'. Les estances gòtiques de la Biblioteca de Catalunya tornen a acollir aquesta gran obra de Shakespeare que va triomfar al 2009. El muntatge dirigit per Oriol Broggi compta amb Julio Manrique, Clara Segura, Ramon Vila i Jordi Martínez, entre d'altres. (Biblioteca de Catalunya. Entre el 5 i el 30 de maig).

'V.I.T.R.I.O.L.'. El Mercat de les Flors presenta el darrer muntatge de la companyia Jordi Cortés-Alta Realitat, un espectacle estrenat al mes de desembre al Festival Temporada Alta de Girona. Set intèrprets en escena, entre els quals hi ha ballarins i actors professionals, dues amb minusvalideses físiques. (Mercat de les Flors. 29 i 30 d'abril).

'Fira de Teatre de Titelles de Lleida'. Un total de 30 companyies i 100 actuacions passaran per les diferents sales i carrers de la ciutat de Lleida. La inauguració d'aquesta Fira, que després de 20 anys s'ha convertit en un referent per a la professió titellaire de tot l'Estat espanyol, serà a càrrec del grup Ateliers de la Colline i l'espectacle Los pringados. Altres grups que participaran són Babalina Teatre, Jaume Tugores, Teatro Corsario, Teatro Gioco Vita o Periferia Teatro. (Diversos escenaris. Lleida. 29 d'abril fins al 2 de maig).

Concerts

Dijous 29

Los Manolos. Celebren 20 anys publicant un nou disc. (Luz de Gas, 21 hores. 15 euros).

Homenatge a Vic Chesnutt. Diversos grups homenatgen el cantant desaparegut al desembre. (Sala Apolo, 20.15 hores. 7 euros).

Divendres 30

Muchachito Bombo Infierno. L'artista avançarà peces del nou disc, encara sense títol. (Razzmatazz, 21.30 hores. 20 euros).

The New Raemon i Francisco Nixon. Pop d'autor des de Barcelona. (Heliogàbal, 22 hores. 7 euros).

Anímic. Una de les bandes més destacades del panorama català. Íntims en un entorn acústic. (Apolo, 20.30 hores. 5 euros).

Dilluns 3

Robert Fripp. El mestre de la guitarra presenta el projecte Thread. (Apolo, 21 hores. 35 euros).

Dimarts 4

Niño Josele. Concert de presentació del seu disc Española (Luz de Gas, 21 hores. 20 euros).

Dimecres 5

La Troba Kung Fú. Rumba, cúmbia, funk i hip hop a la presentació de Flor de primavera, el nou disc del grup. (Apolo, 21 hores. 10 euros).

* Este artículo apareció en la edición impresa del Jueves, 29 de abril de 2010