AGENDA

Teatre; titelles; concerts

I també...

'Hamlet'. Les estances gòtiques de la Biblioteca de Catalunya tornen a acollir aquesta gran obra de Shakespeare que va triomfar al 2009. El muntatge dirigit per Oriol Broggi compta amb Julio Manrique, Clara Segura, Ramon Vila i Jordi Martínez, entre d'altres. (Biblioteca de Catalunya. Entre el 5 i el 30 de maig).

'V.I.T.R.I.O.L.'. El Mercat de les Flors presenta el darrer muntatge de la companyia Jordi Cortés-Alta Realitat, un espectacle estrenat al mes de desembre al Festival Temporada Alta de Girona. Set intèrprets en escena, entre els quals hi ha ballarins i actors professionals, dues amb minusvalideses físiques. (Mercat de les Flors. 29 i 30 d'abril).

'Fira de Teatre de Titelles de Lleida'. Un total de 30 companyies i 100 actuacions passaran per les diferents sales i carrers de la ciutat de Lleida. La inauguració d'aquesta Fira, que després de 20 anys s'ha convertit en un referent per a la professió titellaire de tot l'Estat espanyol, serà a càrrec del grup Ateliers de la Colline i l'espectacle Los pringados. Altres grups que participaran són Babalina Teatre, Jaume Tugores, Teatro Corsario, Teatro Gioco Vita o Periferia Teatro. (Diversos escenaris. Lleida. 29 d'abril fins al 2 de maig).

Concerts

Dijous 29

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

Los Manolos. Celebren 20 anys publicant un nou disc. (Luz de Gas, 21 hores. 15 euros).

Homenatge a Vic Chesnutt. Diversos grups homenatgen el cantant desaparegut al desembre. (Sala Apolo, 20.15 hores. 7 euros).

Divendres 30

Muchachito Bombo Infierno. L'artista avançarà peces del nou disc, encara sense títol. (Razzmatazz, 21.30 hores. 20 euros).

The New Raemon i Francisco Nixon. Pop d'autor des de Barcelona. (Heliogàbal, 22 hores. 7 euros).

Anímic. Una de les bandes més destacades del panorama català. Íntims en un entorn acústic. (Apolo, 20.30 hores. 5 euros).

Dilluns 3

Robert Fripp. El mestre de la guitarra presenta el projecte Thread. (Apolo, 21 hores. 35 euros).

Dimarts 4

Niño Josele. Concert de presentació del seu disc Española (Luz de Gas, 21 hores. 20 euros).

Dimecres 5

La Troba Kung Fú. Rumba, cúmbia, funk i hip hop a la presentació de Flor de primavera, el nou disc del grup. (Apolo, 21 hores. 10 euros).

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS