_
_
_
_
AGENDA

Embolics i amor al segle d'Or espanyol

¿DE CUÁNDO ACÁ NOS VINO?

Teatre Victòria. Fins al 9 de maig,

de dimecres a diumenge. 18.00,

20.30, 21.30 hores segons el dia.

Entre 21 i 28 euros.

Una mare soltera i una filla en edat de merèixer es disputen l'amor d'un galant provinent dels terços de Flandes al Madrid del segle XVII. Doña Bárbara (Pepa Pedroche), Ángela, (Eva Rufo) i l'alferes Leonardo (David Boceta) són els protagonistes d'aquest triangle amorós ordit per Lope de Vega a la comèdia soldadesca ¿De cuándo acá nos vino?, que es podrà veure al teatre Victòria fins al 9 de maig.

Després d'haver actuat sis temporades seguides al teatre barceloní, la Companyia Nacional de Teatre Clàssic (CNTC) torna a la ciutat comtal amb dos espectacles ben dispars: una comèdia desvergonyida del Fènix dels Enginys i un drama d'honor de Calderón de la Barca (El pintor de su deshonra), que arribarà a Barcelona el 14 de maig. En aquests moments, la CNTC està representant dues obres més de Lope de Vega i de Calderón: La moza de cántaro, a Madrid, i El alcalde de Zalamea, a Buenos Aires. Segons el director, Eduardo Vasco, l'objectiu del conjunt escènic és difondre i ampliar el seu repertori teatral perquè la gent conegui altres obres a part de La vida es sueño. "Per les taquilles, un risc de recaptació; per una companyia de servei públic com aquesta, un compromís i una obligació", assegura Vasco.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_