_
_
_
_

Dansa, màscares, pirates i misteris

Durant les festes, els nens es converteixen en el segment de públic més mimat pels operadors culturals. Aquesta és una mostra de les activitats programades per aquests dies.

- Dansa creativa al Museu Nacional d'Art de Catalunya ( més informació a www.mnac.es). La visita-taller Estàtic-dinàmic. Dansa creativa-circ vincula la col·lecció d'escultura del segle XIX i XX del MNAC amb l'espectacle de dansa-circ Le Vertige du Papillon , que la companyia Feria Música presenta al Mercat de les Flors. Després de veure les obres, els nens faran un taller pràctic de dansa creativa, on desenvoluparan les capacitats expressives del seu cos i treballaran les habilitats motrius, a través de l'equilibri i el desequilibri. (www.mercatflors.org.). Reserves al telèfon 936220375

- Nadal surrealista a CaixaForum. L'exposició Christmas de Salvador Dalí (1951-1976) serveix d'inspiració per als nens que vulguin posar en pràctica els atípics mètodes que utilitzaven els artistes surrealistes, per crear poemes de Nadal delirants, targetes carregades d'humor, pessebres amb personatges inquietants i altres sorpreses. (www.caixaforum.com Reserves al telèfon 936220375)

- Màscares al Museu Picasso. Després de contemplar les màscares realitzades per Picasso i reconèixer en l'Arlequí l' alter ego de l'artista, els nens dissenyaran els seus propis models amb diverses tècniques, per aprendre a utilitzar la creació artística tant per expressar emocions i sentiments, com per transformar-se en altres personatges. (www.museupicasso.bcn.es Telèfon: 932563000)

- Desafiant les festes al Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Amb motiu de l'exposició Gego. Desafiant estructures , el Macba organitza un taller en el qual les famílies s' inspiraran en les estructures aèries i ingràvides de l'artista veneçolana, per crear les seves pròpies estructures en l'espai, utilitzant materials diversos. (www.macba.es Telèfon: 934121413)

- Ballant amb pirates al Museu Marítim. Amb motiu de l'exposició Pirates , s'organitzen dos jocs teatralitzats: El cas del vaixell desapareg ut , en el qual els nens han d'ajudar un despistat detectiu a trobar una de les peces més valuoses del museu, un model de vaixell únic al món, i El pirata sense Nadal , on els menuts acompanyaran el pirata Moltapena en el seu viatge cap a l'Illa Tortuga. (Tel. 933429929 www.museumaritimbarcelona.org)

- Misteri al Museu-Monestir de Pedralbes Els joves podran contribuir a descobrir el misteriós esdeveniment que ha alterat la vida del monestir, resolent els enigmes que trobaran al llarg de la seva visita. (www.museuhistoria.bcn.es Telèfon: 933190222).

- Història viva al Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona. Els nens podran viatjar en el temps des de la Barcino romana, on Lucius Minicius, el primer campió olímpic de Barcelona, els ensenyarà els jocs d' aquella època, fins a la Barchinona medieval, on convivien cristians, musulmans i jueus. ((www.museuhistoria.bcn.es Telèfon: 932562122)

- Compromís polític a la Fundació Tàpies L'exposició Els cartells de Tàpies i l'esfera pública, que reflecteix el compromís polític i social de l'artista, serveix com a punt de partida perquè els joves aprenguin a expressar les seves opinions a través de la realització d'un cartell. (www.fundaciotapies.org. Telèfon: 932075862).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_