_
_
_
_
Política

ICV-EUiA

- Joan Saura (ICV-EUiA). Barcelona, 1950. Enginyer en Química Industrial. Diputat al Congrés (1996-2003). President d'ICV des del 2000. Conseller de Relacions Institucionals (2003-2006).

- M. Dolors Camats. Barcelona, 1971. Llicenciada en Polítiques. Ha participat en el Bureau del Fòrum Europeu de la Joventut i ha estat presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Portaveu d'ICV.

- Jordi Miralles. Barcelona, 1962. Llicenciat en Història Contemporània. Fou director del setmanari Avant i membre de la direcció del PCC. Coordinador general d'EUiA i membre de la presidència d'Izquierda Unida (IU).

- Jaume Bosch. Sant Feliu de Llobregat, 1953. Llicenciat en Dret. Ha estat subdirector general de Coordinació de Policies Locals de la Generalitat. Vicepresident d'ICV i responsable d'Acció Política.

- M. Dolors Clavell. Mataró, 1961. Llicenciada en Dret. Especialitzada en Dret Administratiu i Urbanisme. Professora de postgrau a la Universitat Pompeu Fabra i a la Politècnica de Catalunya.

- Laia Ortiz. Barcelona, 1979. Llicenciada en Polítiques i actualment estudia Economia. Militant de Joves d'Esquerra Verda des del 1999. Ha estat regidora de Dones i de Medi Ambient al districte de Sant Andreu.

- Salvador Milà. Barcelona, 1953. Llicenciat en Dret. El 1987 encapçalà les llistes d'ICV, i repetí candidatura a les eleccions de 1991, 1995 i 1999. Ha estat conseller de Medi Ambient i Habitatge entre el 2003 i el 2006.

- Mercè Civit. Barcelona, 1955. Secretària de la Dona de CCOO de Catalunya. Membre del Consell Rector de la UPEC, de la Comissió Nacional d'EUiA i del Consell Polític Federal d'IU.

- Laura Massana. Sallent, 1965. Diplomada en Treball Social i Màster en Expert Europeu en Formació. Regidora a l'Ajuntament de Sallent (1991-1995). Secretària d'organització d'ICV de la Catalunya Central.

- Daniel Pi. Barcelona, 1958. Llicenciat en Enginyeria Agrònoma. Portaveu d'ICV-EUiA i tercer tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Reus. Des del 2004 és president del Consorci d'Aigües de Tarragona.

- Joan Boada. Hostalets d'en Bas, 1959. Llicenciat en Geografia i Història. President d'ICV a les comarques gironines i portaveu parlamentari del 1999 al 2006. Ha estat director d'institut de Secundària.

- Francesc Pané. Les Borges Blanques, 1955. Llicenciat en Filologia Catalana. Actualment és tercer tinent d'alcalde i membre de la Junta de Govern Local a la Paeria de Lleida.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_