_
_
_
_
_

Verdi, Rossini, Strauss i l’OBC a la platja de la Barceloneta

L'escenari es muntarà sonbre la sorra sota l'hotel Vela

Blanca Cia

En una gandula, sobre la tovallola, o prenent una copa als xiringuitos i escoltant l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) a la platja de la Barceloneta. Serà la primera vegada en què l’OBC canvia l’habitual sala de L’Auditori per la sorra, just sota l’hotel Vela.

Altres formacions musicals sí que fan concerts fora de les seves seus habituals, com la Berlin Philharmoniker a l’amfiteatre de Waldbühne.

Ara l’OBC vol experimentar amb un concert al costat del mar per celebrar el Dia Internacional de la Música i, de passada, apropar la música clàssica al carrer, una estratègia que va a més dins de la temporada d’aquest any i que persegueix captar més públic.

L’OBC A LA BARCELONETA

Platja de Sant Sebastià

Dissabte 21. 20.30 hores

L’OBC interpretarà un repertori d’allò més popular —fragments de Carmen, de Bizet, l’obertura de La forza del destino de Verdi, El llac dels cignes de Txaikovski o la Música dels focs artificials de Händel, entre altres obres—, a la platja de Sant Sebastià. El concert durarà prop de dues hores i serà gratuït.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Sobre la firma

Blanca Cia
Redactora de la edición de EL PAÍS de Cataluña, en la que ha desarrollado la mayor parte de su carrera profesional en diferentes secciones, entre ellas información judicial, local, cultural y política. Licenciada en Periodismo por la Universidad Autónoma de Barcelona.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_