_
_
_
_

Per als més petits de tots

Espectacles per nens i nenes de menys de cinc anys al Mercat de les Flors

 Aquest cap de setmana, i fins al 24 de novembre, comença al Mercat de les Flors la novena edició del festival El Més Petit de Tots, una mostra d’espectacles i experiències pensades per als més petits, els nens i nenes de menys de cinc anys. Per Francesc Casadesús, director del Mercat, la proposta “està dirigida al públic més important de tots per a una societat”.

El Més Petit de Tots s’ofereix en espais reduïts, on tot es veu molt de prop i es viuen intensament propostes en què es barregen la música, el teatre, la dansa, els audiovisuals i els jocs. En aquesta edició, es presentaran 15 espectacles nacionals i internacionals que es distribuiran en diferents ciutats, a més de Barcelona: Sabadell (Sala Miguel Hernández), Igualada (Teatre l’Aurora), Olot (Teatre Principal), Lleida (Teatre de l’Escorxador), Benicàssim (Teatre Municipal), Sant Cugat (Teatre-Auditori) i Tordera (Teatre Clavé).

La companyia belga Théâtre de La Gimbarde serà l’encarregada d’inaugurar el certamen, amb una estimulant peça titulada Bach à sabre, que brinda als més petits l’oportunitat d’entrar en contacte amb la dansa. El mateix dia es podrà veure Latung La La diu que el pes petit és el pes més gran de tots, de David Ymbernon.

EL MÉS PETIT DE TOTS

Del 9 al 24 de novembre

Mercat de les Flors

www.mercatflors.cat

El 16 de novembre, el grup danès AabenDans, amb Again, ofereix una divertida peça sobre l’alegria de viure. A mès, la companyia catalana El Canal oferirà Concerts per a nadons, una experiència que permet gaudir de la música compartida amb nadons.

El diumenge 17 una altra companyia catalana, Imaginart, presentarà Planeta KA, un espectacle que permetrà als més petits entrar en contacte amb textures diverses, terres irregulars, coves i espais secrets. Tota una aventura. El seguirà els dies 18, 19, 20 i 21 la companyia andalusa Da Te Danza que amb Laboratori Mua Mua introduirà els infants en el coneixement de la dansa contemporània. Una peça senzilla però molt imaginativa.

Tancarà el festival el grup anglès Rachel Davies, que els dies 23 i 24 mostrarà The light garden, una experiència campestre i cinematogràfica que animarà els nens a córrer per l’escenari. Casadesús subratlla que el festival posa en pràctica “un nou model de col·laboració en xarxa, entre els teatres compartim despeses i hem aconseguit un veritable treball en conjunt de cara a patrocinis, accions de comunicació i relacions amb les institucions”. Tot per als més petits de tots.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_