Recomanem
POESIA
JOC DE DOS
El primer llibre de poesia de Rosa Roig (Sueca, 1962) s’escapa una mica de l’estructura homogènia i temàtica dels poemaris habituals en agrupar a través de quatre reculls la producció escrita en diferents moments. Llibre de tempteig, de recerca de la pròpia veu poètica, dispers i divers, amb daltabaixos, en què el lector trobarà del vers més col·loquial o terrenal, amb estructures d’inspiració musical ben senzilles, a la prosa poètica amb més solatge i amplitud dels Himnes de batalla.
Joc de dos
Rosa Roig
Germania, Alzira, 2012
97 pàgines
DISCOS
NO ÉS CAP SIMULACRE
Despista una miqueta la manera d’ordenar les cançons del disc d’Inèrcia, amb un parell de pistes correctes, però no massa reeixides, per a començar. Però a partir de Colp d’ull la gravació d’aquesta formació amb influències disperses i ben assimilades del metal, el punk-rock melòdic de l’escola Green Day i The Off Spring, i el rock alternatiu de Berri Txarrak o Nirvana, entre d’altres, va agafant volada fins a acabar dalt de tot amb la trilogia final. Un treball desigual, però ben facturat i d’una punteria melòdica ben notable.
No és cap simulacre
Inèrcia
Mésdemil
Benaguasil, 2012
MEMÒRIES
ENTRE SUECA I SUECA
El suecà Vicent Soler Serrano va conéixer Gunilla l'estiu del 1961. Això canvià radicalment la seua vida, que el durà a instal·lar-se a Suècia. Hi narra, de vegades de manera divertida, infància, adolescència i joventut, i hi recupera velles amistats, sense amagar el contrast de dues societats culturalment tan distants com la de Sueca i la de Suècia dels anys 60.
Entre Sueca i sueca
Vicent Soler
Llibreria Sant Pere, Sueca
352 pàgines
Tu suscripción se está usando en otro dispositivo
¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?
Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.
FlechaTu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.
Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.
En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.
Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.