_
_
_
_

Recomanem

POESIA

JOC DE DOS

El primer llibre de poesia de Rosa Roig (Sueca, 1962) s’escapa una mica de l’estructura homogènia i temàtica dels poemaris habituals en agrupar a través de quatre reculls la producció escrita en diferents moments. Llibre de tempteig, de recerca de la pròpia veu poètica, dispers i divers, amb daltabaixos, en què el lector trobarà del vers més col·loquial o terrenal, amb estructures d’inspiració musical ben senzilles, a la prosa poètica amb més solatge i amplitud dels Himnes de batalla.

Joc de dos

Rosa Roig

Germania, Alzira, 2012

97 pàgines

DISCOS

NO ÉS CAP SIMULACRE

Despista una miqueta la manera d’ordenar les cançons del disc d’Inèrcia, amb un parell de pistes correctes, però no massa reeixides, per a començar. Però a partir de Colp d’ull la gravació d’aquesta formació amb influències disperses i ben assimilades del metal, el punk-rock melòdic de l’escola Green Day i The Off Spring, i el rock alternatiu de Berri Txarrak o Nirvana, entre d’altres, va agafant volada fins a acabar dalt de tot amb la trilogia final. Un treball desigual, però ben facturat i d’una punteria melòdica ben notable.

No és cap simulacre

Inèrcia

Mésdemil

Benaguasil, 2012

MEMÒRIES

ENTRE SUECA I SUECA

El suecà Vicent Soler Serrano va conéixer Gunilla l'estiu del 1961. Això canvià radicalment la seua vida, que el durà a instal·lar-se a Suècia. Hi narra, de vegades de manera divertida, infància, adolescència i joventut, i hi recupera velles amistats, sense amagar el contrast de dues societats culturalment tan distants com la de Sueca i la de Suècia dels anys 60.

Entre Sueca i sueca

Vicent Soler

Llibreria Sant Pere, Sueca

352 pàgines

 

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_