_
_
_
_
AGENDA

Quan ser feliç és buscar l’amor

Mishima actua al Teatre Lliure de Montjuïc els dies 3 i 4, una novetat per tots dos

Els barcelonins Mishima seran al Lliure de Gràcia.
Els barcelonins Mishima seran al Lliure de Gràcia.MISHIMA

Dir que Mishima és un dels grups referencials del panorama català és una obvietat. Els discos es poden escoltar i poc o molt tothom pot entendre que el seu so ha fet madurar l’espai sonor català. Textures rugoses, ambients esfèrics i lletres punxegudes són marca de la casa dels Mishima de David Carabén. Això per una banda, però és que els directes són escandalosos. Històricament i amb la banda actual que formen David Carabén, Xavi Caparrós, Marc Lloret, Alfons Serra i Dani Vega. Encara es recorda el concert que van fer recentment al Palau de la Música en la gira del disc Ordre i Aventura (Sones Records) del març del 2011. Ara tornen amb L’Amor Feliç (The Rest Is Silence / Warner), una proposta que va més enllà. “Si t’agrada Mishima, t’agradarà aquest disc”, deia el mateix Carabén aquest hivern a qui li preguntava com seria aquest disc. I tenia tota la raó.

MISHIMA
Teatre Lliure de Montjuïc
3 i 4 de maig

 El nou àlbum s’ha enregistrat en un estudi del Puerto de Santa María (Cadis) i es va presentar en una ronda que ja va començar amb un concert a l’Auditori de Girona el 13 d’abril. És el sisè treball del grup després de Lipstick traces (2000), The fall of public man (2003), Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), Set tota la vida (2007) i Ordre i Aventura (2010), un disc molt aplaudit per la seva construcció rodona. Però potser és Set tota la vida, l’àlbum que va fer tocar al cim al quintet barceloní i el va catapultar al gran públic.

El títol d’aquest darrer àlbum que ara comença gira per tot el país, L’amor feliç, neix de l’adaptació al català de Il n’y a pas d’amour heureux (de George Brassens, amb lletra de Louis Aragon), feta per David Carabén.

Però el que ara ens ocupa és que avui i demà —3 i 4 de maig— els Mishima actuaran al Teatre Lliure de Montjuïc. No és la primera vegada que el quintet barceloní actua en un espai escènic. Costarà trobar entrades per veure Carabén i els seus en un espai tan entranyable i tan icònic de la ciutat.

Pel que s’ha vist de moment en els concerts que han regalat els Mishima cal esperar potència, poesia i bon ofici a l’escenari. Porten temps assajant i gravant en directe. Buscar l’amor els fa feliços.

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
SIGUE LEYENDO

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_