_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Fred Vargas; Lajos Zilahy; Rosa Navarro; Andrés Pi i Kim Amate.

L'HOME DELS CERCLES

BLAUS

Fred Vargas

Amsterdam

173 pàgines. 20,90 euros

La indiscutible reina de la novel·la negra francesa (La tercera verge; Un lloc incert) va esclatar amb aquesta obra, de 1991. No hauria de sorprendre: el retorçat inspector Adamsberg segueix la pista d'algú que pinta als carrers de París cercles de guix blaus on va posant cosetes... Fins que un dia és un cadàver.

ELS DUKAY

Lajos Zilahy

Ensiola

364 pàgines. 22 euros

Avui és un autor gairebé oblidat, però l'autor hongarès va ser dels més llegits als anys 50 i un referent de la narrativa centreeuropea. Una bona manera de comprovar la seva força literària és aquesta novel·la de 1949, gran crònica d'una aristocràcia centreeuropea que va desapareixent a partir d'una nissaga familiar seguida des de l'època de Napoleó fins a la Primera Guerra Mundial.

EL TIRANT LO BLANC I LA

SEVA PRESÈNCIA EN EL

LAZARILLO I LES

NOVEL·LES DE CERVANTES

Rosa Navarro

Abadia de Montserrat

145 pàgines. 14 euros

Als Diálogos de Valdés i al Lazarillo de Tormes. I a Don Quijote de la Mancha; a les Novelas ejemplares, a La Galatea i a Los trabajos de Persiles y Sigismunda de Cervantes. A tots aquests llocs troba la filòloga rastres i influències de la gran obra de Joanot Martorell. I, en una recerca apassionant, hi veu des de paraules fins a episodis sencers...

L'ABELLA DE MÉS

Andrés Pi i Kim Amate

Takatuka

28 pàgines. 15 euros

Ara resulta que algú s'ha adonat que al rusc hi ha, pel que sembla, una abella de més. I de cop tothom busca culpables i la manera de saber qui és i les mesures per trobar-lo, i certificats d'origen i identitat, a veure qui parla amb una llengua diferent... Bona metàfora i bon final per a una història amb dibuixos (Amate) ben treballats.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_