_
_
_
_
_

Agenda

Dijous 28

Dropkick Murphys. Una ocasió gairebé única per veure el punk rock amb tocs de gaites que va fer fortuna als noranta. A Razzmatazz, a les 21 hores (24 euros).

Le Petit Ramon. Bon moment per veure en directe a l'Heliogàbal un dels artistes més autèntics de casa nostra, que acaba de treure disc. A les 22 hores (6 euros).

Divendres 29

Christina Rosenvinge. Segurament un dels concerts de la temporada per als que tenen una veritable sensibilitat pop i rock. A l'Auditori, a les 21 hores (28 euros).

Loquillo i M-Clan. Una vetllada rockera a La Farga de l'Hospitalet, a les 21 hores (20 euros).

Sergio Makaroff. Un cantant arrelat a Barcelona actuarà en la mítica sala Sidecar, a les 22.30 hores (10 euros). Dissabte 30

Ariel Rot. Una de les ànimes de Los Rodríguez que té una carrera consolidada passarà per l'Auditori, a les 21 hores (28 euros).

The Quireboys. Rock dur i rock anglès, si pot ser tot en un mateix còctel. A les 20 hores, a La [2] d'Apolo (23 euros).

Diumenge 1

Boogie Junkies all nite long. Passada la mitjanit, a La [2] d'Apolo, una dosi de música ballable de debò, per a tots aquells que encara en tinguin ganes.

Big Mama. No per ser una cita habitual al Jamboree aquestes actuacions deixen de ser extraordinàries. Una gran veu i una gran banda, a partir de les 21 hores (12 euros).

Dilluns 2

Cough i Warchetype. Una proposta doble que radica en el metal rock i la psicodèlia. Cita al Moog, a les 21.30 hores (10 euros).

Dimarts 3

Alba Guerrero. Bon flamenc en una sala icònica com és Los Tarantos, a les 21.30 hores (8 euros).

Dimecres 4

The Pepper Pots. Una banda de soul del bo, amb accent Motown que té disc nou, i de franc, al Fnac Arenas, a les 19 hores.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_