_
_
_
_
_

Agenda

Clowns al Marítim, jazz i vi, mestissatge de sons, art....

Tangos i clowns. Almarítim és un cicle cultural per a noctàmbuls que ha nascut aquest mes de juliol gràcies a la suma d'esforços de dues entitats situades al barri barceloní del Raval. La combinació d'ingredients fa que el còctel resultant sigui d'allò més refrescant. I com no podia ser d'una altra manera ara que arriba la calor, se serveix quan cau el sol. El centre de creació Almazen s'ha encarregat d'elaborar la programació, composta per quatre espectacles musicals marcats pel tango, i quatre representacions de clowns. El Museu Marítim, l'altre component de la societat, posarà l'espai per a les actuacions: el jardí del Fossat de la Galera, que hi ha a l'entrada del singular edifici de les Drassanes Reials. Fins dimecres vinent no comença aquest cicle, que concentra les seves propostes en només quatre nits. Sandra Rehder obre el cartell amb l'espectacle Grans poetes, que fusionarà la música amb l'obra d'autors llatinoamericans i que marcarà la línia de les seves actuacions. Els ritmes llatins i la paraula donaran pas a l'humor dels clowns. Las Gallegas (Cía. Lolita & Corina), Jango Edwards & Cristi Garbo amb Classics Duo, Cabaret cabron but professional, també amb Edwards (foto), i Los románticos empedernidos completen el cartell. Almarítim. Entre el 16 i el 19 de juliol al Museu Marítim (Avda. de les Drassanes, s/n) a les 21 h. -F. R.

FESTIVAL DE MÚSICA A LES VINYES

Bon jazz, bon vi. Hi ha combinacions culturals que resulten irresistibles només d'imaginar-ne el resultat. A Subirats (Alt Penedès) proposen converses sobre el món vitivinícola, actuacions de jazz i degustacions dels vins de la comarca per tancar la vetllada. Actuen M. Camp i Ll. Fortuny; A. Bover i G. Barry; i M. Mercadante i G. Battaglia (foto). Els dies 12, 19 i 26 de juliol a Torre-Ramona a partir de les 22 h. (turismesubirats.com). -F. R.

REGGAE AL COSTAT DEL MAR

Sons jamaicans. En la seva tercera edició, el Nowa Reggae Festival assoleix la maduresa amb el repàs de tots els vessants de la música jamaicana. En dos dies de festival es podran escoltar a l'escenari de la platja del Nowa Reggae des dels ritmes més clàssics dels The Heptones fins a l'artista revelació del 2007, l'italo-jamaicà Alborosie (foto). Luciano, una de les veus referents de l'anomenat reggae conscient, i la fusió de ska i jazz de la mà de The New York Ska Jazz Ensemble complementen el cartell. Molí de mar, Platja del Far de Vilanova i la Geltrú. Dies 11 i 12 de juliol. Preu abonament: 45 euros. Un dia: 25 euros. (nowareggae.com) -M. R.

FESTIVAL DE RITMES

Concerts a la platja. Mestissatge, sons populars, actuacions en directe ben contundents i look estiuenc entre la concurrència són alguns dels trets que marquen el Festival de Ritmes, que aquest cap de setmana presenta el seu plat fort a la platja d'El Prat de Llobregat. Actuen Alameda do Soulna (ska - reggae), Always Drinking Marching Band (no és la típica xaranga, barregen originals versions pop amb les seves divertides coreografies), Maui y Los Sirénidos (reggae-funk-jazz), els dj's M. Amorós i M. Isern, Sidonie (pop psicodèlic), Facto Delafé y las Flores Azules (a la foto) i Nosomosnovios Dj's. Festival de Ritmes. Divendres i dissabte a partir de les 23 h. a la platja d'El Prat. (lacapsa.org) -F. R.

INTERFERÈNCIES

Art al carrer. Encara amb la ressaca dels Dies de Dansa, els organitzadors estrenen avui Interferències, la V Mostra d'Accions i Intervencions Efímeres en Espais Urbans. El programa ofereix un seguit de propostes carregades d'enginy. Com les de l'artista Mark Jenkins, que situa les seves criatures falsament humanes en els llocs més insospitats (foto). O la parella de creadors Living Lensens, protagonista d'unes performances sorprenents. O David Cerny, que amb escultures transforma la fesomia de la ciutat. Diversos carrers, places i edificis de Barcelona. (interferencia.info) Fins al 13 de juliol. -B. G.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_