_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Eli 'Paperboy' Reed i The Pepper Pots; Mendetz; The Gramophone Allstars; Macedònia.

TIME AND PLACE

Eli 'Paperboy' Reed i The Pepper Pots

Double Back Records

8 euros

Que els gironins The Pepper Pots són uns músics amb vocació i presència internacional no és cap notícia. Ara, coincidir amb el soulman Eli Paperboy Reed i que sorgeixi la química i facin un disc (gravat a Cornellà de Terri) ja sona a conte de fantasia. Però no, és una realitat que es podrà comprar, en format EP, a partir del 30 de gener. Diversió amb la millor música del món.

SILLY SIMPHONIES

Mendetz

Warner / Music Bus

13 euros

El nom d'aquest nou treball del grup barceloní sorgeix de les petites peces audiovisuals que es van fer sota la factoria de Walt Disney als anys 30. Mendetz busquen consolidar-se amb el seu tercer disc, després d'haver apostat fort amb l'anterior àlbum Souvenir. De moment, els senzills són prometedors: Hap Your Cland i també Plasticine són ben destacables per entendre de nou Mendetz.

LEVITANT LA DERIVA

The Gramophone Allstars

Liquidator Music

12 euros

Van triomfar en el seu darrer concert a l'Auditori de Barcelona. Impecables. Entre ritmes ska i la genialitat de Stevie Wonder, així és el so de The Gramophone Alltars i d'aquest Levitant la deriva, veus embriagadores i ritme incombustible. Recorda la millor versió de la genial banda ianqui New York Ska-Jazz Ensemble, pel domini instrumental tot i que en algun moment el tempo podria ser un xic més elevat. Molt bo.

DOLÇA I AMARGA

Macedònia

Discmedi

13 euros

Els grups acostumen a treure recopilatoris amb certa freqüència però Macedònia no ho havia fet mai. Amb Dolça i Amarga, la banda catalana presenta trenta de les seves millors cançons. Es tracta doncs d'un repàs acurat a una dècada de música pensada per a infants amb inquietud. Temàtiques més punyents de les que estem acostumats en el gèneres fan que Macedònia segueixi sent un grup viu.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_