_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Lectura teatral; Any nou xinès; Angela Denoke; Oyambre.

LECTURA TEATRAL

Dos grans actors, Jordi Boixaderas i Abel Folk, donen vida a Santiago Sobrequés i Jaume Vicens Vives en la lectura dramatitzada Història d'una amistat, basada en la correspondència dels dos historiadors gironins. Iniciativa de la Fundació Romea, el diàleg es presenta dilluns a les 21 h al Municipal de Girona i després es podrà veure al Romea.

ANY NOU XINÈS

Com en les grans ciutats de tot el món (i en les de la Xina, és clar) a Barcelona es pot presenciar una sonada celebració d'any nou xinès (Any del Drac). La cita és diumenge a les 12 h a la Rambla, al costat de la sortida del metro de Drassanes. Un cercavila tradicional portarà fins al Teatre Poliorama, on s'oferirà l'actuació de la cantant xinesa Lina i les ballarines de l'escola d'art Yuehai, amb dansa i vestuaris típics.

CANT Angela Denoke

Destacada soprano alemanya i consumada actriu sobre els escenaris lírics Angela Denoka torna a Barcelona per cantar, acompanyada per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la gran escena final de Salomé, de Richard Strauss, sota la direcció de Hartmut Haenchen. Abans, però, interpretarà tres dels seus lieder en un concert que començarà amb la Simfonia núm. 39 de Mozart. L'Auditori. Barcelona, 13, 14 i 15 de gener.

Comprar i beure

BOTIGA Oyambre

La botiga és plena fins dalt a mig matí d'un dilluns de ressaca nadalenca. I el motiu no són les rebaixes. S'hi concentra molta gent interessada en alguna cosa més que una moda: cosir, fer punt de creu, etc. Oyambre és només un exemple que hi ha un públic fidel i cada vegada més nombrós. "Vam comprar aquest negoci fa 16 anys i l'hem actualitzat. Era una botiga de llanes i vam afegir-hi cursos, punt de creu i patchwork. És moda perquè ara hi ha molta consciència de la importància de l'ecològic i de fer-ho un mateix. Hi ha molta gent jove", explica Marian Artés de Arcos, que està al capdavant del negoci amb la seva germana Helena. Un curs d'un mes costa 50 euros.

Roger de Llúria, 92. Barcelona.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_