_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

REGGAE PER XICS

The Penguins

Buenritmo

10 euros

Molt bo! El notable grup santfeliuenc de reggae i ska The Penguins ofereix un disc amb un repertori de cançons populars de tall infantil com Puff era un drac màgic o La Masovera, passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes. En directe aquesta banda, una veritable orquestra, és una autèntica màquina de divertir menuts i pares.

MANEL

EDICIÓ BOX SET DELUXE)

Manel

(Warner Bros / Discmedi)

30 euros

Potser els Reis Mags, que es porten bé amb els Manel, veuran amb bons ulls aquest paquet: una capsa que inclou els dos primers discos (Els millors professors europeus i 10 milles per veure una bona armadura) i dos directes en format DVD, el concert al Palau de la Música i Los conciertos privados de Canal + a la Sala Joy Eslava de Madrid. Tot plegat, molt treballat i sempre un petit gran plaer.

EL RETORN

Sopa de Cabra

(Warner / Música Global)

32 euros

Un títol ben significatiu per encabir el doble cedé més devedé que reprodueix el concert del 9 de setembre. S'inclouen temes com El Boig de la Ciutat, Camins o L'Empordà, fins a sumar un total de 25 temes, com 25 anys són els que ha fet aquest 2011 Sopa de Cabra. La gravació audiovisual permet gaudir de l'energia de Gerard Quintana i Josep Thió.

CANÇONS DE

TOTES LES HORES

Toni Subirana

K Satélite

11 euros

L'amor de Toni Subirana per Josep Maria de Sagarra comença fa temps, quan el músic tenia quinze anys. Enguany, s'ha commemorat el cinquantè aniversari de la mort del poeta i escriptor, i Subirana ofereix aquest recull de peces conegudes de Sagarra. Val a dir que es tracta d'un àlbum reeditat però que la producció i els arranjaments de Manel Camp perduren en el temps.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_