Selecciona Edición
Conéctate
Selecciona Edición
Tamaño letra
AGENDA

Recomanem...

MNAC de nit; Quartett; Bankrobber; Primark.

MNAC DE NIT

Des de La Maleta Mexicana fins a la nova presentació del romànic, passant per les últimes incorporacions. Dissabte l'MNAC obre portes fins a mitjanit per mostrar els fons del museu. A més, a la Sala Oval es podrà participar en activitats, concerts i també tastar les degustacions de plats inspirats en el museu més gran de Catalunya.

TEATRE Quartett

Un nou Quartett sempre és un motiu d'atracció. A la Sala Atrium es representa aquest muntatge de l'obra de Heiner Müller (que fa una versió de Las amistades peligrosas amb un Valmont i una Madame de Meurteuil encara més perillosos que en l'original) gairebé vint anys després de l'últim, el d'Ariel García Valdés amb Anna Lizaran i Lluís Homar estrenat al Lliure el 1993. Dirigit ara per Jordi Prat i Coll, ho interpreten Raimon Molins i Marta Domingo.

POP Bankrobber

Un dels segells més importants per entendre la música d'aquest país, Bankrobber, fa 10 anys i ho celebra amb una festa divendres a l'Apolo. Aquesta atípica discogràfica disposa d'un catàleg importantíssim amb Mazoni, Sanjosex, Guillamino, El petit de Cal Eril, Espaldamaceta, Le Petit Ramon, Els Surfing Sirles, The Gramophone Allstars, Esperit! o El Chico con la Espina en el Costado. No és només un recull de noms, és una tendència musical.

Comprar i beure

ROBA Primark

Moda a un preu competitiu dirigit a un públic jove i interessat en les noves tendències. Així es presenta la cadena tèxtil Primark, que ara ja té una nova botiga a Barcelona, situada al centre comercial L'Illa Diagonal.

Sabates de dona a dos i set i 15 euros o una àmplia col·lecció de pantalons texans per a home a 10 euros són alguns dels productes que ofereix. És una de les cadenes de moda de referència en relació qualitat-preu i disposa de productes tèxtils per a dona, home, nens i llar. Tot això en un establiment dissenyat per fer més funcional la distribució dels seus productes.

Primark és una empresa fundada el 1969 a Dublín i té 226 botigues en set països europeus. Amb aquesta, ja són 22 les botigues que Primark té a Espanya (la tercera a la ciutat de Barcelona), en una clara estratègia d'expansió.

PRIMARK

L'Illa. Diagonal, 557 (Barcelona)

* Este artículo apareció en la edición impresa del Jueves, 15 de diciembre de 2011