_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Thierry Jonquet; Frédéric Beigbeder; Joan Valls; Manuel Vicente Izquierdo.

TARÀNTULA

Thierry Jonquet

Bromera

155 pàgines. 16,95 euros

Pocs personatges, gent potser normal i escenes de cruesa notable. Això caracteritza les obres d'un dels reis del polar francès, que aquí munta un triangle entre un cirurgià plàstic, la jove a qui castiga i la filla, tancada en un manicomi on irromprà un delinqüent. Un llibre que ha inspirat La piel que habito d'Almodòvar.

UNA NOVEL.LA FRANCESA

Frédéric Beigbeder

Amsterdam

174 pàgines. 18,50 euros

El sorollós autor francès de la reconeguda 13,99 euros aprofita per fer un repàs als canvis que s'han produït a la societat francesa els darrers 50 anys a partir del fet autobiogràfic d'haver estat detingut el 2008 per consum de cocaïna. Només trepitjar la presó li brollen els records d'infantesa que l'han dut a guanyar el premi Renaudot. I amb pròleg del no menys temible el Houellebecq.

INHÒSPITS

Joan Valls

Angle

224 pàgines. 18,90 euros

A mitjanit no passi mai en cotxe per davant d'un antic hotel o prostíbul que hi ha a la carretera de l'Arrabassada, prop d'on hi hagué el casino, i que és conegut com la casa de les bruixes: un cotxe fantasma el seguirà i vostè s'estimbarà. Ho diu el periodista d'un dels llocs abandonats amb històries increïbles que ha recopilat mantenint l'adrenalina del risc i l'anonimat de les coordinades.

LA FESTA DE TREBALL

Manuel Vicente Izquierdo

Base

314 pàgines. 18 euros

Entre el 1983 i el 1985, la Festa que organitzava des de 1977 el PSUC, la trobada popular més gran de Catalunya en democràcia, estava consolidada, igual que el gran partit antifranquista estava desbaratat per les escissions i abandonat pels militats. L'historiador repassa a consciència (despeses, assistència...) sense oblidar les claus polítics del partit una trobada festiva que acabà el 1998.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_