_
_
_
_

Agenda

Dijous 15

Hotel Cochambre. Si hi ha ganes d'escoltar bons músics tocant bones cançons amb sentit de l'humor és hora d'anar a Bikini a mitjanit (15 euros).

Nua. Sempre és l'Heliogàbal qui aixeca la pista dels intèrprets més interessants de casa nostra. Cançó pura, a les 22 hores (5 euros).

Divendres 16

Turan. Comença el Festival Àsia amb una proposta ben original: una banda de Kazakhstan amb noves formes però capbussant-se en el seu folklore. A la Biblioteca de Catalunya, a les 21 hores.

Anna Calvi. Una joieta. A la Sala KGB hi haurà l'ocasió de tastar una jove cantautora britànica que només fa que recollir lloances. A les 21 hores (20 euros).

Dissabte 17

Me and The Bees. Actuaran abans que els madrilenys Prisma en Llamas. Pop del que agrada als entesos i als neòfits. A l'Heliogàbal, a les 22 hores (6 euros).

The Meows. Uns autèntics pioners d'això que se'n deia garage. Actuaran al Moog, a les 22 hores (8 euros).

Diumenge 18

Fred Kaplan. En l'excepcional programació del Festival de Blues de Barcelona destaca aquest fenomenal pianista. Serà a la plaça major del districte de Nou Barris, a les 17.30 hores.

In Flames. Death Metal suec que es podrà disfrutar a Razzmatazz, a les 19 hores (30 euros).

Dilluns 19

Mestres del Jazz. Els dilluns el Jazz Sí Club del Taller de Músics regala un homenatge jazzístic a qui acudeixi al carrer de Requesens, a les 20.30 hores (7 euros).

Dimarts 20

Agnes Obel. Tot sovint algunes delicatessen es perden en el gruix de les agendes. Atenció a aquesta noruega que serà a La [2] d'Apolo, a les 21 hores (20 euros).

Dimecres 21

Ximena Sariñana. Una artista mexicana cada cop més reconeguda serà a la sala BeCool, a les 19.30 hores (14 euros).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_