Agenda

Dijous 15

Hotel Cochambre. Si hi ha ganes d'escoltar bons músics tocant bones cançons amb sentit de l'humor és hora d'anar a Bikini a mitjanit (15 euros).

Nua. Sempre és l'Heliogàbal qui aixeca la pista dels intèrprets més interessants de casa nostra. Cançó pura, a les 22 hores (5 euros).

Divendres 16

Turan. Comença el Festival Àsia amb una proposta ben original: una banda de Kazakhstan amb noves formes però capbussant-se en el seu folklore. A la Biblioteca de Catalunya, a les 21 hores.

Anna Calvi. Una joieta. A la Sala KGB hi haurà l'ocasió de tastar una jove cantautora britànica que només fa que recollir lloances. A les 21 hores (20 euros).

Dissabte 17

Me and The Bees. Actuaran abans que els madrilenys Prisma en Llamas. Pop del que agrada als entesos i als neòfits. A l'Heliogàbal, a les 22 hores (6 euros).

The Meows. Uns autèntics pioners d'això que se'n deia garage. Actuaran al Moog, a les 22 hores (8 euros).

Diumenge 18

Fred Kaplan. En l'excepcional programació del Festival de Blues de Barcelona destaca aquest fenomenal pianista. Serà a la plaça major del districte de Nou Barris, a les 17.30 hores.

In Flames. Death Metal suec que es podrà disfrutar a Razzmatazz, a les 19 hores (30 euros).

Dilluns 19

Mestres del Jazz. Els dilluns el Jazz Sí Club del Taller de Músics regala un homenatge jazzístic a qui acudeixi al carrer de Requesens, a les 20.30 hores (7 euros).

Dimarts 20

Agnes Obel. Tot sovint algunes delicatessen es perden en el gruix de les agendes. Atenció a aquesta noruega que serà a La [2] d'Apolo, a les 21 hores (20 euros).

Dimecres 21

Ximena Sariñana. Una artista mexicana cada cop més reconeguda serà a la sala BeCool, a les 19.30 hores (14 euros).

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS