_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Pierre Bergounioux; Alaa al Aswani; Jordi de Sant Jordi; Joaquín Lorente

UNA HABITACIÓ A HOLANDA

Pierre Bergounioux

Minúscula

89 pàgines. 11 euros

Quina relació hi ha entre l'entomologia i la literatura? El cas és que Pierre Bergouniox comparteix afi-ció amb Ernst Junger i ha escrit un relat amb la mesura exacta per llegir-lo d'una tirada sobre el moment quan Descartes elaborava el Discurs del Mètode a Amsterdam. Una delícia que fa pessigolles a les neurones.

EGIPTE: LES CLAUS D'UNA

REVOLUCIÓ INEVITABLE

Alaa al Aswani

Edicions de 1984

286 pàgines. 19 euros

L'autor de l'imprescindible L'edifici Iaqubian va passar 18 dies al carrer amb els revoltats de la plaça Tharir. Era dels pocs que creia que tard o d'hora la societat egípcia explotaria contra Mubàrak. La capacitat d'anàlisi que va mostrar en descriure els arquetípics veïns de la seva novel.la la posa al servei ara per explicar per què va passar el que va passar a Egipte.

POESIA

Jordi de Sant Jordi

Barcino

134 pàgines. 16 euros

La poesia de qui va treballar a la cort d'Alfons el Magnà-nim, que li va permetre tractar a Ausiàs March i al Marquès de Santillana (admirador seu), estrena la col.lecció Tast de clàssics, amb què la mítica editorial de 1924 vol oferir delicatessen per divulgar els grans clàssics en català. Seguiran aperitius del mateix March i Bernat Metge. El d'ara és fruit de la tasca de Carles Duarte.

TU POTS

Joaquín Lorente

Columna

219 pàgines. 17,95 euros

"Hem de començar a assumir, com a manera de viure, que cada any un percentatge determinant dels nostres coneixements queden inservibles i devaluats". És el principi 119 dels 146 que proposa el creatiu publicitari, autor del best-seller Pensa, és gratis, i que bolca aquí coneixements professionals i vitals per activar l'òrgan que fa lliure la gent.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_