_
_
_
_
AGENDA

Montjuïc de nit, el gran concert

MONTJUÏC DE NIT

Dissabte 2 de juliol

Accés lliure

Dissabte, la muntanya de Montjuïc s'omplirà de música amb motiu de la quarta edició de Montjuïc de Nit, la nit blanca de Barcelona. Blanca i molt musical. Des de les 22 hores i fins a les 4 hores de la matinada, sonarà música ininterrompudament de diversos estils amb artistes programats per alguns dels festivals de música més importants de la ciutat. Així, fins a vint festivals programaran una quarantena de grups i artistes de diversos països i gèneres. Es podrà escoltar pop, rock, música electrònica, blues, flamenc, jazz i música d'autor, entre d'altres.

Noms d'artistes com Mishima, Pastora, Aias, Albert Pla, Ix!, Paula Domínguez, Eduard Iniesta, Mujeres, Joe Crepúsculo, Arianna Puello, Gossos o Joan Isaac destaquen en un cartell que va de l'electrònica al blues, passant pel rap o el flamenc.

40 grups i 10 escenaris farciran la muntanya fins a les quatre de la matinada de diumenge

Així, amb motiu d'aquesta nit màgica, on hi ha accés plenament obert, museus com el CaixaForum, la Fundació Joan Miró, el Museu Etnològic, el MNAC, els Jardins del Teatre Grec, el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch i el Poble Espanyol faran jornada de portes obertes fins a la 1 de la matinada i fins a les 3 en el cas dels Jardins del Teatre Grec.

L'agenda és compacta. Cal pensar que la muntanya de Montjuïc estarà farcida per deu escenaris repartits per tota la muntanya on els 20 festivals mostraran les seves propostes. Escenari BAM (Barcelona Acció Musical)/Sónar al Fossat de Santa Helena al Castell de Montjuïc; escenari Festival de Blues de Barcelona i Flamenco Ciutat Vella al Pati d'Armes del castell de Montjuïc; escenari Cruïlla BCN i Festival del Mil·lenni al Passeig de Minici Natal a l'Estadi Olímpic; escenari Festival Nous Sons, Festival Internacional de Percussió de Catalunya i Festival de Música Antiga a la Sala Oval del Palau Nacional del MNAC.

La llista segueix amb l'escenari Hipnotik Festival i San Miguel Primavera Sound a la plaça del Marquès de Foronda; escenari Tradicionàrius i San Miguel Mas i Mas Festival al Poble Espanyol; escenari Festival de Cançó Barnasants i MPB-Música Popular de Barcelona a la Plaça Margarida Xirgu; Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Festival de Guitarra de Barcelona, De Cajón! Festival Flamenco de Barcelona al Teatre Grec.

I que ningú no s'oblidi que el Beefeater In-Edit Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona serà al CaixaForum amb propostes com Soul Train: the hippest trip in America o un documental sobre The Doors i Jim Morrison. I per acabar, però no menys important, Gràcia Territori Sonor-Festival Lem seran al Museu Etnològic, als Jardins Laribal.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_