_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Joan Amèric, Babel, Viladecans, El pregò

CANÇÓ Joan Amèric

El Barnasants 2011 s'acomiada amb un concert realment especial: Joan Amèric. El cantant alzirenc, un renovador del gènere, oferirà avui a l'Auditori un concert antològic, amb un inici a cappella. L'espectacle comptarà amb les col.laboracions puntuals de músics amics seus com Eduard Iniesta o Nacho Lesko. El concert serà especial, serà la primera gravació de directe d'Amèric.

DANSA Babel

Es pot reinterpretar el mite de la torre de Babel en dansa? Després de veure la que va muntar Dave St-Pierre al Mercat de les Flors el cap de setmana passat, és evident que la dansa s'atreveix amb tot. Ara, des de demà i fins diumenge, la companyia Eastman presenta en el mateix espai la seva versió de l'assumpte bíblic amb Babel (Words), interpretada per 18 ballarins i cinc músics procedents de diferents països. Un dels directors és Sidi Larbi Cherkaoui.

VILADECANS

Feia temps que no es veia una exposició tan ampla de l'obra de Viladecans com la que es presenta fins al 23 de juliol a Can Framis, l'espai museístic de la Fundació Vila-Casa. L'artista presenta un conjunt de 18 peces inèdites inspirades totes en la temàtica literària, especialment amb l'obra d'Edgar Allan Poe. Manté el seu estil característic, de fet tornen els colors vius a les seves obres, però més depurat i experimentant amb nous materials.

EL PREGÒ

Aquest any, el Pregó de la Lectura de Sant Jordi, que organitza Biblioteques de Barcelona, té com a protagonista una de les persones que més ha fet per la literatura del país. Josep Maria Castellet ha estat en totes les salses, sigui com a crític literari, editor, assagista o impulsor de tot tipus d'activitats literàries i associatives. De tot plegat en parlarà el dimecres que ve amb el crític literari Jordi Gràcia, en un acte al Saló de Cent (19 hores) d'entrada lliure.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_