_
_
_
_
AGENDA

Els videoclips es reivindiquen

El festival Zoomvi se celebra al mateix temps a Reus, Olot i Barcelona

Divendres, un dia abans de l'actuació a Bikini, El Petit de Cal Eril actuarà a Reus en el marc del festival de realitzadors de videoclips Zoomvi, que en aquesta edició dedica una especial atenció a la discogràfica del grup, Bankrobbe, que compleix deu anys i presenta en primícia el primer muntatge del documental sobre la seva història. Amb ells actuaran Espaldamaceta i, al mateix temps, altres grups del segell actuaran a Reus (Sanjosex i Manzoni) i Barcelona (Le Petit Ramon, El Chico Con la Espina En El Costado).

Aquesta descentralització del festival, que va néixer fa quatre anys a Olot amb el nom de Stereorec, és una de les principals novetats d'aquest any. Zoomvi, que se celebra els dies 1 i 2 d'abril, vol reivindicar l'aspecte creatiu i artístic dels videoclips més enllà de la música o la fama dels seus intèrprets. També vol convertir-se en un lloc de trobada dels realitzadors i dels aficionats, i per això el programa inclou trobades i presentacions de projectes com projeccions dels millors documentals fets a l'estat el 2010. Destaca també una batalla de videoclips que comptarà amb un realitzador a cada seu i que es podrà veure, igual que d'altres activitats del festival, de manera simultània a les tres poblacions a través de l'Anella Cultural. L'entrada és gratuïta i tota la programació es pot consultar a www.zoomvi.net

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_