_
_
_
_
AGENDA

Un mes per creure en l'impossible

FESTIVAL INTERNACIONAL

DE MÀGIA. MEMORIAL

LI-CHANG

Badalona

Fins al 27 de febrer

Més informació, a Badalona.cat

Diuen els que van veure actuar Li-Chang (Joan Forns, 1916-1998) que era un mag extraordinari capaç d'envoltar les seves actuacions de misteri i exotisme, virtut que feia que semblés de veritat un il.lusionista arribat de l'Orient. A Badalona, la seva ciutat natal, encara li reten homenatge i dissabte comença l'onzena edició del Festival Internacional de Màgia—Memorial Li-Chang, que enguany presenta un cartell on conviuen mags experimentats i habituals dels millors certàmens del món, i promeses que aposten per llenguatges renovadors.

Enric Magoo, director artístic de la cita, ha programat l'espectacle de Juan Tamariz, que continua sent un dels grans de la cartomàgia i torna a Badalona amb dues actuacions, els dies 19 i 20. Sergi Buka és un altre dels convidats. El seu espectacle, L'impossibilista (20-2), explota tots els recursos de la màgia de proximitat i els combina amb elements multimèdia. Un altre de les sorpreses la porta Jordi Sabatés, que ha composat al piano un acompanyament musical per a pel.lícules de Segundo de Chomón, pioner dels efectes especials en el cinema dels anys vint (dissabte).

Les Gales Internacionals, tot i així, continuen sent l'eix del festival i aquest any se celebren els dies 25, 26 i 27. És l'ocasió ideal per veure l'impossible. Entre els candidats al premi del públic hi figuren Andy González (Espanya), capaç de fer aparèixer i desaparèixer un violí en un tres i no res; Luc Lezzy (Itàlia) que fa trucs de màgia amb bombolles de sabó; Silvestre the Jester (EUA), a mig camí entre la màgia i la comèdia —i que pels seus trucs sembla sortit dels dibuixos animats de la Warner Bros—; les grans il.lusions del gironí Raúl Black; o l'extraordinària habilitat de Norbert Ferré (França) amb els jocs de pilotetes.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_