_
_
_
_
_
AGENDA

Un mes per creure en l'impossible

FESTIVAL INTERNACIONAL

DE MÀGIA. MEMORIAL

LI-CHANG

Badalona

Fins al 27 de febrer

Més informació, a Badalona.cat

Diuen els que van veure actuar Li-Chang (Joan Forns, 1916-1998) que era un mag extraordinari capaç d'envoltar les seves actuacions de misteri i exotisme, virtut que feia que semblés de veritat un il.lusionista arribat de l'Orient. A Badalona, la seva ciutat natal, encara li reten homenatge i dissabte comença l'onzena edició del Festival Internacional de Màgia—Memorial Li-Chang, que enguany presenta un cartell on conviuen mags experimentats i habituals dels millors certàmens del món, i promeses que aposten per llenguatges renovadors.

Enric Magoo, director artístic de la cita, ha programat l'espectacle de Juan Tamariz, que continua sent un dels grans de la cartomàgia i torna a Badalona amb dues actuacions, els dies 19 i 20. Sergi Buka és un altre dels convidats. El seu espectacle, L'impossibilista (20-2), explota tots els recursos de la màgia de proximitat i els combina amb elements multimèdia. Un altre de les sorpreses la porta Jordi Sabatés, que ha composat al piano un acompanyament musical per a pel.lícules de Segundo de Chomón, pioner dels efectes especials en el cinema dels anys vint (dissabte).

Les Gales Internacionals, tot i així, continuen sent l'eix del festival i aquest any se celebren els dies 25, 26 i 27. És l'ocasió ideal per veure l'impossible. Entre els candidats al premi del públic hi figuren Andy González (Espanya), capaç de fer aparèixer i desaparèixer un violí en un tres i no res; Luc Lezzy (Itàlia) que fa trucs de màgia amb bombolles de sabó; Silvestre the Jester (EUA), a mig camí entre la màgia i la comèdia —i que pels seus trucs sembla sortit dels dibuixos animats de la Warner Bros—; les grans il.lusions del gironí Raúl Black; o l'extraordinària habilitat de Norbert Ferré (França) amb els jocs de pilotetes.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_