Selecciona Edición
Conéctate
Selecciona Edición
Tamaño letra
AGENDA

Novetats

Un cavaller sense fronteres, Història de Montserrat, Una casa a Florència, Converses amb mi mateix

JOANOT MARTORELL

Un cavaller sense fronteres

Silvestre Vilaplana

Bromera

128 pàgines. 45 euros

La biografia il.lustrada de l'autor del Tirant lo Blanc serveix de fil conductor per conèixer el context social i cultural, l'honor cavalleresc, la societat valenciana i les diverses corts europees del segle XV. Una vida tan apassionant com la del protagonista de l'obra, considerada la primera novel.la moderna d'Europa.

HISTÒRIA DE MONTSERRAT

Anselm M. Albareda

Josep Massot i Muntaner

Abadia de Montserrat

432 pàgines. 27 euros

Vuitena edició d'un clàssic —escrit el 1931— sobre la història de Montserrat. Des del segle XI fins al XXI es fa un repàs dels tresors, exvots i miracles de la verge, però també dels monjos, ermitans, preveres i servents que han viscut al monestir català per antonomàsia.

UNA CASA A FLORÈNCIA

W. Somerset Maugham

Traducció de Julià de Jòdar

El cercle de Viena

144 pàgines. 16,90 euros

Mary Panton, vídua jove i bonica, sospesa les ofertes de matrimoni que se li presenten. Sens dubte, la més encertada seria triar Edgar Swift, destinat a un càrrec a l'Índia. Mentre espera que ell es decideixi, un imprevist amenaça de canviar el futur de la dona i fer que tots els plans se'n vagin en orris. Una altra novel.la de Somerset protagonitzada per personatges amb una moralitat ambivalent.

CONVERSES AMB MI MATEIX

Nelson Mandela

Pròleg de Barack Obama

Columna

571 pàgines. 21,90 euros

És una de les figures més populars del seu país, Sud-àfrica, i d'arreu. Ara, els arxius personals, les cartes que va escriure des de la presó o els diaris de viatge, ens ofereixen l'oportunitat de conèixer la persona de carn i ossos que hi ha rere la icona.

* Este artículo apareció en la edición impresa del Jueves, 30 de diciembre de 2010