_
_
_
_
AGENDA

Novetas

LES FILLES DEL FRED

Camilla Läckberg

Amsterdam Llibres

471 pàgines.

19,90 euros

Una nena apareix ofegada al mar a la costa oest de Suècia, però als pulmons hi té restes d'aigua dolça i de sabó. La saga d'Erica Falck i Patrik Hedström arrasa a tot Europa. Ara, en una col.lecció nova de butxaca, que comença amb La bona vida, d'Àlex Rovira.

NO ET FACIS POSAR CENDRA

Pensament i religió en Joan Maragall

Ignasi Moreta

Fragmenta Editorial

548 pàgines / 28 euros

Primera "biografia intel.lectual" de l'escriptor Joan Maragall, en l'aniversari dels 150 anys del seu naixement. L'autor, a través dels manuscrits ?agendes, calendaris, cartes i biblioteca personal? del pare de Cant Espiritual, continua la trajectòria vital, el pensament, les influències i la dimensió mística d'alguns dels seus escrits.

L'HIVERN DE FRANKIE MACHINE

Don Winslow

Traducció de Mercè Santaulària

Columna

468 pàgines / 18,90 euros

Winslow, periodista, historiador, detectiu privat i guia de safaris, va crear el 2009 la "narcoliteratura" amb El poder del perro. El protagonista de la nova novel.la, Machine, es mou entre la màfia i el narcotràfic de Detroit i Los Angeles. Algú el vol veure mort i ell no té temps per investigar qui és.

LA NOVEL.LA DE DICKENS

Neus Canyelles

Proa

176 pàgines.

16,50 euros

Blanca, que està en un moment de crisi personal, a l'atur i en procés de divorci, troba refugi en dos dels seus veïns i en Charles Dickens, que li apareix cada cop que té migranya, i li fa companyia. Homenatge a l'escriptor preferit d'aquesta autora mallorquina en la cinquena novel.la que escriu.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_