AGENDA

Novetas

LES FILLES DEL FRED

Camilla Läckberg

Amsterdam Llibres

471 pàgines.

19,90 euros

Una nena apareix ofegada al mar a la costa oest de Suècia, però als pulmons hi té restes d'aigua dolça i de sabó. La saga d'Erica Falck i Patrik Hedström arrasa a tot Europa. Ara, en una col.lecció nova de butxaca, que comença amb La bona vida, d'Àlex Rovira.

NO ET FACIS POSAR CENDRA

Pensament i religió en Joan Maragall

Ignasi Moreta

Fragmenta Editorial

548 pàgines / 28 euros

Primera "biografia intel.lectual" de l'escriptor Joan Maragall, en l'aniversari dels 150 anys del seu naixement. L'autor, a través dels manuscrits ?agendes, calendaris, cartes i biblioteca personal? del pare de Cant Espiritual, continua la trajectòria vital, el pensament, les influències i la dimensió mística d'alguns dels seus escrits.

L'HIVERN DE FRANKIE MACHINE

Don Winslow

Traducció de Mercè Santaulària

Columna

468 pàgines / 18,90 euros

Winslow, periodista, historiador, detectiu privat i guia de safaris, va crear el 2009 la "narcoliteratura" amb El poder del perro. El protagonista de la nova novel.la, Machine, es mou entre la màfia i el narcotràfic de Detroit i Los Angeles. Algú el vol veure mort i ell no té temps per investigar qui és.

LA NOVEL.LA DE DICKENS

Neus Canyelles

Proa

176 pàgines.

16,50 euros

Blanca, que està en un moment de crisi personal, a l'atur i en procés de divorci, troba refugi en dos dels seus veïns i en Charles Dickens, que li apareix cada cop que té migranya, i li fa companyia. Homenatge a l'escriptor preferit d'aquesta autora mallorquina en la cinquena novel.la que escriu.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS