_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

MÚSICA Eels, LLIBRE Vell=Únic , DANSA Cossos místics, Comprar i beure BOTIGA Cuca & Ena Macana

MÚSICA Eels

per L. HIDALGO

Excèntric? Estrany? Rar? No, tot el que es podria suposar d'un home que només va tenir contacte físic amb el seu pare quan aquest era mort al llit. Eels. Fill d'un científic que només va viure per a la seva teoria dels universos paral.lels. Eels. Demà a la nit omplirà Bikini, no en queden entrades, per presentar Tomorrow morning i Ens times, els seus darrers treballs. Estrany? No, Eels. Mark E. Everett.

LLIBRE Vell=Únic

per CARLES GELI

Millor anar-hi demà mateix, a l'estrena, si es volen edicions rares i valuoses; i fins al 3 d'octubre per retrobar-se amb publicacions més recents que se'ns van escapar i ara estan a preu imbatible... Però sobretot, la gràcia és en l'afany de buscar i la il.lusió de trobar peces avui úniques. Això ofereix la Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern al passeig de Gràcia de Barcelona. L'historiador Josep Termes llegirà el pregó inaugural. (Divendres, 13 hores, Gran Via / pg. de Gràcia).

DANSA Cossos místics

per MERCÈ PÉREZ

Diu Rosa Muñoz que imaginar els cossos relaxats dels animals i dels homes la trasllada a un estat místic d'amor. Potser per això a Lemon 5, entre les coreografies delicades de la ballarina i de Jorge Albuerne, hi apareix un gos en una videoprojecció. La Sala Beckett aixeca el teló amb aquesta peça, en cartell fins al 26 de setembre, sorgida dels dibuixos de Lucian Freud i dels cants de Serge Gainsbourg. El resultat, moviments extàtics i molta emoció.

Comprar i beure

BOTIGA

Cuca & Ena Macana

per HELENA BELMONTE

Una antiga fusteria del carrer del Portal Nou és, des de fa un any, l'estudi i la botiga de les dissenyadores de complements Cuca i Ena Macana. Tot i que cadascuna té la seva pròpia marca, comparteixen espai i filosofia: totes dues fan joies amb material reutilitzat. La Cuca, en clau romàntica i, l'Ena, des d'un punt de vista més pop. Els collarets de la primera estan fets amb diverses peces, com els grans d'un rosari, una corretja de rellotge antic o un camafeu. N'hi ha un d'exposat, per exemple, que està fet amb la tanca platejada d'una bossa de mà antiga. "Ens passem hores als mercats de segona mà", explica la Cuca.

Els accessoris de l'Ena estan fets amb objectes que no relacionaríeu mai amb la joieria, com antigues joguines (avions, tacons de nina, metralletes, gelats, cavalls, papallones), cassets, pintallavis o petites botelles de perfum. Portal Nou, 7.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_