_
_
_
_
_

Vox Populi

Maragall; Conca; Fotogramas; Congrés Cerdà

Maragall exposarà

a l'Arts Santa Mònica

Sí, senyor. El mateix Pasqual Maragall tindrà exposició a l'Arts Santa Mònica. Serà a final d'any a l'espai laboratori de l'Arts Santa Mònica, a la Rambla. Es veu que l'anterior president de la Generalitat s'ha convertit en un habitual del centre i, segons explica Vicenç Altaió, fa temps que realitza un diari personal amb imatges fent fotos amb el seu mòbil... Aquestes fotografies també formaran part d'un llibre i se'n mostrarà una selecció a l'exposició del centre revelant una faceta irònica i poc coneguda del polític.

Els sous del Conca

creen polèmica

L'apujada del sou, via complements, a 16 funcionaris del Consell de les Arts ha provocat reaccions de tota mena. Aquests treballadors feia un any que assumien funcions per sobre del que cobraven, segons la versió oficial, i han tingut la mala sort que s'ha conegut el seu augment precisament quan s'anuncia l'abaixada general de sous dels funcionaris. El que, així com estan les coses, comença a ser discutible és que el Conca dediqui una quarta part del seu minso pressupost (15,5 milions) a despeses de personal, sou dels consellers inclosos.

'Fotogramas',

2.000 números

La revista de cinema Fotogramas té aquests dies al quiosc el seu número 2.000. Ho ha celebrat amb una exposició de portades que es pot veure fins al 27 de juny a la FNAC Triangle i que inclou, per exemple, la que recordava el número 1.000 (el 15 de desembre de 1967; llavors era setmanal). També s'ha editat un divertit còmic sobre l'aniversari. La revista, fundada fa 63 anys, sempre ha tingut un ambient familiar ja que primer tingué com a director Antoni Nadal, després, durant 40 anys, la seva filla Elisenda Nadal, i, ara, el seu fill Toni Ulled.

La postmetròpolis

des de terra i aire

Un dels molts al.licients que tindrà el Congrés Cerdà Post-metròpolis, que se celebra del 8 a l'11 de juny al CCCB (www.anycerdà.org; entrada lliure prèvia inscripció), serà el seu colofó. El dissabte, un cop es tanqui aquesta reflexió amb ponents internacionals sobre com hauria d'ésser el govern de les regions metropolitanes del segle XXI, de la qual Barcelona vol treure moltes lliçons, hi haurà la possibilitat, previ pagament, de conèixer del que es parla amb dos itineraris guiats amb bus o amb un vol amb avioneta.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_