_
_
_
_

Agenda

Primavera Francòfona, trobada creativa, teatre...

Primavera Francòfona. Per celebrar l'arribada de la Primavera, l'Institut Francès de Barcelona (IFB) organitza una macrofesta de caire cultural i lúdic amb la participació d'artistes belgues, luxemburguesos, francesos, catalans, marroquins, quebequesos i suïssos. És a dir: tota una celebració de la diversitat. El lema d'aquesta edició és La trobada de les paraules i el programa d'activitats està ple de propostes atractives. Per engalanar la cita, l'IFB buidarà les aules de la seva seu, que seran decorades pels artistes. A més, en aquests espais es proposaran espectacles curts en forma d'endevinalla en relació amb una paraula de la llengua francesa. En realitat, gairebé totes les disciplines estaran representades d'alguna manera. Per exemple, el teatre musical arribarà amb l'espectacle Barcelona'art+ i l'humor, amb una versió surrealista d'un telenotícies a càrrec de Télé Moustic. A la trobada participarà també el performer Yan Duyvendak, que presentarà el treball Self-service. Entre els protagonistes de la Primavera Francòfona també figuren el ballarí marroquí Sidi Graoui, especialista en improvisacions, i la Companyia Caracol, que fa espectacles de poesia musical. A més, el programa també inclou activitats adreçades a un públic infantil, com tallers diversos i sessions de contes. D'altra banda, l'aportació catalana a la festa té nom propi: Josep Maria Flotats. L'actor llegirà en francès fragments d'obres del dramaturg Sacha Guitry. La nit acabarà amb una sessió de música electrònica a càrrec de diversos dj's. Serà el punt i final a una vetllada on el visitant es trobarà una sorpresa a cada racó de l'edifici de l'IFB, com les singulars escultures instrumentals creades pel músic André Baudon, la més gran d'elles construïda amb paelles i cassoles. Primavera Francòfona. Dia 27 de març, a partir de les 19.30 hores. Institut Francès de Barcelona (Moià, 8).

ART

Trobada creativa. Amb el títol de Topaketa (que vol dir encontre en basc) s'ha organitzat aquest dissabte una intensa jornada d'activitats a Can Felipa que permetrà conèixer algunes de les propostes creatives més interessants de la ciutat. La iniciativa és d'Aimar Arriola, que ha comptat amb la col·laboració de col·lectius, artistes i comissaris particulars que, distribuïts en diferents debats al llarg del dia (s'inclou un dinar al mòdic preu de 5 euros), explicaran el seu treball. També es donaran a conèixer els projectes artístics que es podran veure al llarg de l'any al centre de la ciutat. Dia 29 de març. D'11 a 22 hores. Centre cívic Can Felipa (Pallars, 277. Barcelona). Cal confirmar assitència a l'adreça electrònica ccpoblenou@bcn.cat

TEATRE

Soterrani. Feia tres anys que no estrenava obra nova, tot i que no es pot dir que està absent dels escenaris catalans. Josep Benet i Jornet diu que Soterrani, que dirigeix Xavier Albertí a la Sala Beckett, està pensada ja per ésser de petit format, i els dos personatges protagonistes (interpretats per Pere Arquillué i Pep Cruz) mantenen una conversa que es va enfonsant en els abismes de la barbàrie. Albertí diu que l'obra, de la qual no vol donar més detalls, "obliga els espectadors a prendre decisions ètiques". Del 27 de març al 4 de maig. Sala Beckett (Alegre de Dalt, 55 bis. Barcelona). Preu, 16 euros.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_