_
_
_
_
_
Televisió

El Club Super3 canvia d'imatge

En Fluski, en Pau, la Lila, l'Àlex i en Roc són cinc personatges de dibuixos animats que decideixen escapar de l'últim capítol de les seves respectives sèries per provar sort en un entorn nou. Però després de travessar la porta màgica que comunica el món imaginari on viuen amb el real, es converteixen en persones de carn i ossos, i comproven que hauran d'adaptar-se a les convencions humanes si volen passar desapercebuts. Potser la millor manera de fer-ho és formar una família -atípica, això sí- i buscar-se una ocupació. I quina millor distracció per ells que gestionar i protagonitzar un programa infantil: el Club Super3, que presenta nous personatges, continguts i estètica a partir del pròxim dimarts a TV-3.

TV3 estrena dimarts un Club Super3 renovat i protagonitzat per nous personatges

La família de dibuixos animats del Club Super3 està composta per un explorador d'estrafolàries teories ecologistes; la seva filla de vuit anys, Lila, que té una ànima d'artista que no sempre és compresa; l'Àlex, una dissenyadora d'estacions espacials sortida d'una sèrie futurista, i en Roc, un adolescent que somia ser una estrella de la música. Al grup cal sumar-hi en Fluski, que encara conserva alguns trets del seu passat com a gat a la ficció, i la Pati, neboda d'un veí malcarat i avorrit que es passa el dia destorbant els organitzadors del club.

Viuen tots en una casa victoriana i protagonitzen breus històries televisives que segueixen l'estil de les comèdies de situació, i que s'emetran intercalades entre les sèries del programa. Cada un d'ells procedeix d'orígens diversos i haurà de fer front als seus propis conflictes. Aquesta varietat no servirà únicament per entretenir els més menuts, també vol inculcar els valors que caracteritzen a cada personatge, com la cura per la naturalesa o l'interès per les noves tecnologies, l'esport i la cultura, segons va explicar ahir el director del programa, Gerard Hausmann.

El director de TV-3, Francesc Escribano, va destacar que la renovació del programa és una mostra de la importància que té per a la cadena el públic infantil, "que no és l'excusa per atrapar un altre públic, sinó un objectiu principal". El Club Super3 , que s'emetrà tots els dies en tres franges diferents del K3 i TV-3 els caps de setmana, estrena a més El món dels súpers, un espai format per peces d'un minut on el programa visitarà els espectadors per descobrir les seves aficions i habilitats. Seran una mena de retrats de petit format i a través del web (www.super3.cat) els súpers amb inquietuds comunes podran posar-se en contacte entre ells. La pàgina, que també s'ha actualitzat, vol convertir-se en un punt de trobada per als espectadors i, a més, posarà a disposició dels internautes el Missatger, un programa de missatgeria instantània exclusiva, xats, correu electrònic i fòrums.

Aquesta no serà l'única novetat de la temporada, perquè al llarg de la tardor s'estrenaran sèries d'animació com Codi: Lioko i Clamp, que ja es podran veure a partir de dimarts, Megaman i Lola i Virgínia, una coproducció de TV-3 que s'emetrà els caps de setmana.

També s'ha renovat la banda sonora del programa. Benvinguts al club és la cançó de presentació i, en els propers mesos, els personatges aniran introduint la resta de temes, que ha escrit i composat Marc Parrot. Una altra de les noves propostes és la creació d'un carnet especial per als socis majors de vuit anys, que permetrà l'accés a activitats destinades a un públic més gran.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_