_
_
_
_
Televisió

Joves, guapes i cantants

Disney Channel ha escollit Barcelona per rodar la segona part del telefilm The cheetah girls, que el canal va incloure a la seva oferta televisiva a diversos països l'any 2003, però que a Espanya només es va editar en format DVD amb el títol en castellà de Chicas guepardo: todo por un sueño. La pel·lícula està dirigida pel coreògraf de Dirty dancing, Kenny Ortega, i proporciona al públic juvenil noves aventures del quartet musical format pels personatges de Galleria, Chanel, Dorinda i Aquanetta, encarnades respectivament per Raven-Symoné, Adrienne Bailon, Sabrina Bryant i Kiely Williams. A la seqüela filmada a Barcelona, les quatre protagonistes s'instal·len aquí i s'inscriuen en un festival local de música on interpreten algunes de les seves cançons.

Disney Channel escull Barcelona per rodar la seqüela del telefilm 'The cheetah girls'

Com explica el director de la pel·lícula, el temps ha passat entre la primera i la segona part, i això ha permès a les actrius i als seus personatges madurar des del punt de vista personal i professional. Ara estan a punt de començar les vacances de l'últim any d'institut i continuen perseguint el seu somni de convertir-se en grans artistes de la música.

Kenny Ortega comenta que "rodar a Barcelona és com tornar a casa", ja que la seva família per tots dos costats és espanyola. D'altra banda, Debra Martín Chase, productora executiva del telefilm i nominada dues vegades als premis Emmy, afegeix que després de l'èxit de la primera part de les cheetah girls volien donar el salt a Europa, i la ciutat catalana reunia tots els requisits necessaris pel rodatge, "per la seva cultura i la seva gent".

Entre les localitzacions de la nova entrega figuren el Parc Güell, el Palau de la Música i els carrers del barri del Born. "La pel·lícula donarà a conéixer al món la Barcelona real", assegura l'actor català Abel Folk, que interpreta el promès de la mare d'una de les noies del grup. "És un honor participar en una producció que tindrà tanta repercussió", diu Folk.

El guió de The cheeta girls 2 el signa Felicia Henderson (El príncep de Bel-Air) i explica com les noies viuen una aventura que posa a prova la seva amistat. A totes quatre les uneix la música, però a Barcelona comencen a descobrir que tenen inquietuds molt diverses. En un primer moment, el grup té la intenció de passar tot l'estiu assajant a Nova York, però els plans canvien quan Chanel ha de viatjar a Espanya amb la seva mare. Raven-Symoné (La hora de Bill Cosby i Vivir con Mr.Cooper) interpreta Galleria, que aprofita l'ocasió per inscriure el grup en un festival de música a la ciutat catalana. Durant la seva estada aquí, les noies descobriran Barcelona i hauran d'adaptar-se a les diferències lingüístiques i culturals. El poc temps que tenen lliure, el fan servir per preparar les actuacions musicals amb l'objectiu de guanyar a la solista espanyola Marisol (Belinda Peregrín), que competeix amb elles, i per sortejar les manipulacions que la mare i agent de la noia posa en pràctica.

La productora preveu que la pel·lícula s'estreni a Disney Channel el mes d'agost. La cinta s'editarà en DVD i la banda sonora, que reuneix gèneres tan diversos com el pop, el rhythm-and-blues, el hip-hop i el tango, inclourà les cançons interpretades pel grup i per Belinda Peregrín a la pel·lícula.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_