_
_
_
_
_
AGENDA

Comença la conquesta

Fa de mal dir que Love of Lesbian és el grup amb millor directe del pop espa-nyol

Fa de mal dir que Love of Lesbian és el grup amb millor directe del pop espa-nyol, tot i que quasi segur que és veritat. Aquesta banda monstruosa va tancar l’homèrica gira de 1999 fa pocs mesos —amb tres glorioses actuacions a Razzmatazz davant 7.000 persones— i al març van començar a gravar La noche eterna. Los días no vividos (Warner) que es presentarà el 22 de maig. La capacitat creadora i creativa de la banda de Sant Vicenç dels Horts està fora de qualsevol ombra de dubte. Són molt bons. En algunes plataformes d’internet ja es poden prendre alguns tasts del nou àlbum i la veritat és que té una pinta més que seductora, terriblement addictiva.

Enmig d’aquest context, dissabte la banda capitanejada per l’inclassificable i estajanovista Santi Balmes participaran en les Festes de Primavera de l’Hospitalet de Llobregat i regalaran un concert a La Farga de la ciutat riberenca. Obrirà la nit els també catalans Mendetz, amb un rock electrònic contagiós i ballable que té potencial de més per jugar a les grans lligues internacionals.

Així comença la gira —ja han fet dos concerts a Talavera de la Reina i a Valladolid— de presentació d’aquest disc potser més conceptual. Després passaran per Galícia, Múrcia, Barbastro, Sevilla, Pamplona, Madrid i el 29 de juny seran al PopArb d’Arbúcies i el 30 de juny al Faraday de Vilanova i la Geltrú. Els Love of Lesbian donaran gruix a aquests dos ja potentíssims festivals catalans.

LOVE OF LESBIAN
La Farga de l'Hospitalet
18 euros

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_