_
_
_

El Reial Madrid guanya el Granada amb el mínim esforç

Un gol de Benzema al principi del segon temps decideix un partit molt pla del conjunt blanc

Benzema remata de cap el gol del Madrid.
Benzema remata de cap el gol del Madrid.G.Arroyo (Getty)

El Reial Madrid ha amarrat els tres punts (1-0) amb una lliçó de pragmatisme, no de futbol. Benzema ha marcat l'únic gol del partit i és que els blancs no han necessitat res més. Amb el cansament acumulat d'una jornada de Champions, el conjunt de Benítez no ha especulat gens ni mica. Una victòria sense ostentació i a esperar a la pròxima jornada.

El Granada va ser un equip brau. A la primera part va discutir el domini al Madrid. Tant que El Arabi va marcar un gol, tot i que l'àrbitre el va anul·lar per fora de joc. Discutible que estigués en posició il·legal, però no va pujar al marcador.

Els de Benítez van tornar a controlar el partit. Sense profunditat, sense ningú que agités els seus companys. Pla, amb un ritme intermitent. El Granada no inquietava i el Madrid estava expectant en vista del cop d'algun dels de dalt. En els primers 45 minuts, ningú va demostrar tal determinació, però en el segon acte Benzema va decidir que els tres punts es quedessin al Bernabéu.

El davanter francès va marcar de cap al minut 53. Un centre teledirigit d'Isco va trobar el soci perfecte davant de Benzema. Roberto, que ha salvat el Granada de rebre algun gol més, va dubtar si sortir a buscar la pilota i, quan va voler adonar-se'n, va haver de recollir-lo de la xarxa.

El llibret va sortir a la perfecció de Benítez, malgrat un petit esglai quan Success es va plantar davant de Navas i va enviar l'esfèrica per sobre de la porteria. El porter segueix en estat de gràcia. Ha passat el forrellat a les seves xarxes i ja acumula 450 minuts sense saber el que és encaixar un gol.

Ronaldo va estar a l'onze inicial, però excepte un mà a mà desviat per Roberto, poc més se li va veure al lusità. Amb el partit resolt, no va forçar gens ni mica per continuar sumant gols –n'ha marcat vuit en els dos últims partits—. Per al pròxim partit el conjunt blanc no en tindrà prou amb la versió del mínim esforç. Viatja dimecres a Bilbao per mesurar-se amb l'Athletic. Un xoc d'alt voltatge i molt hostil per al Madrid.