_
_
_
_
AGENDA

Novetats

NO OBRIS ELS ULLS

John Verdon

Proa

542 pàgines. 21 euros

L'escriptor nord-americà (expublicitari) va ser elogiat per la seva primera obra (Sé el que estàs pensant) per saltar-se tota regla i lògica. Aquí repeteix de personatge (l'ex-detectiu Dave Gurney) i de tàctica: una núvia assassinada davant un fotimer de convidats. Sembla clar: hi havia un jardiner, malalt mental...

JOSEP MONTSERRAT

Marta Jordà

Publicacions Abadia de Montserrat

122 pàgines. 12 euros

Manelic (amb l'actor Enric Borràs com a model del mític pastor), la del pintor Viladomat (avui al MNAC) o L'Avi són algunes de les peces més populars i reeixides que va realitzar aquest escultor realista, fet com a artista en un context immillorable: Els Quatre Gats, la Sala Parès, el Cercle Artístic... La seva besnéta en traça objectivament vida i obra.

ELS PRODIGIS DE LA VIDA

Stefan Zweig

Butxaca 1984

122 pàgines. 9,95 euros

Nova demos-tració d'aquest exercici d'equilibri irrepetible entre la fon-dària i la subtilesa psicològica i un estil cristal.lí de l'autor vie-nès, pare de meravelles com Novel.la d'escacs o les seves memòries El món d'ahir. Aquí, tot al servei d'un pintor que ha buscat fins a gairebé embogir la model perfecta. Quan la troba, el xoc és definitiu...

501 CRIMS

Sebastià Bennasar

Ara Llibres

174 pàgines. 19,95 euros

Indexats per municipis, comarques i cronològicament, el periodista mallorquí presenta en sintètiques fitxes els 501 crims més trisitement significatius ocorreguts a les terres de parla catalana: des de l'assassinat del rei Got Atasülf a Barcelona a mans del seu home de confiança Dubi fins l'assassí del geriàtric d'Olot.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_