_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Paul Preston; Alicia Giménez Bartlett; La processó de Verges; Rudyard Kipling.

L'HOLOCAUST ESPANYOL

Paul Preston

Trad.: Jordi Ainaud i Joan Quesada

Editorial Base

912 pàgines. 28 euros

Paul Preston mostra, en la seva última obra, l'aspecte més dolorós de la Guerra Civil: el de la repressió brutal durant i després del conflicte. En una anàlisi detallada d'aquell lamentable episodi, l'historiador britànic diferencia entre la violència institucionalitzada dels rebels de Franco i l'espontània del bàndol republicON NINGÚ NO NINGÚ NO ET TROBI

Alicia Giménez Bartlett

Traducció: Alexandre Gombau

Destino

496 pàgines. 20 euros.

L'últim Premi Nadal dóna a conèixer la fascinant història de La Pastora, després Florencio. Es tracta de la vida d'un membre dels maquis amb problemes d'identitat sexual que va arribar a ser el malson de la Guàrdia Civil. Giménez Bartlett inventa un psiquiatre francès i un periodista barceloní que aniran a la recerca d'aquest mite de la postguerra.

LA PROCESSÓ DE VERGES

Popular

Diputació de Girona

145 pàgines. 13 euros

Superada recentment la Setmana Santa, els assidus a la processó de Verges o els que l'han descobert per primer cop agrairan aquesta publicació, que reprodueix el text teatral d'aquesta festa declarada d'interès nacional per la Generalitat. La publicació inclou les modificacions incorporades per Lluís Llach.

EL GAT QUE SEMPRE ANAVA SOL

Rudyard Kipling

Cruïlla

32 pàgines. 16 euros

El prestigiós il.lustrador Perico Pastor ha posat el seu art al servei de la imaginació de Kipling. En aquest cas, en una adaptació pensada per al públic infantil del conte on l'autor britànic nascut a l'Índia narra la domesticació dels animals i explica per què els gats van tan a la seva. El llibre inclou un DVD amb la locució del conte i el procés d'il.lustració.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_