_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Esperanza Spalding; Gardenia; Very Pomelo; Restaurante Josephine

JAZZ Esperanza Spalding

Tot i que ningú no pot deixar de fixar-se en el contrabaix que l'acompanya, el que destaca d'aquesta excel·lent instrumentista americana és la veu. Esperanza Spalding, a més, fa doblet a Catalunya. Primer, el dia 9 d'abril a l'Auditori de Girona i l'endemà a l'Auditori de Barcelona, en el marc del Festival del Mil·lenni. Veu intensa i domini absolut del registre jazzístic modern, ben smooth.

DANSA Gardenia

Arriba a Barcelona el commovedor espectacle Gardenia protagonitzat per un grup d'antics artistes del transvestisme que ballen, canten i repassen la seva vida en un entranyable desplegament de sentiments. Tendresa, humor i innocència, però també tragèdia i sordidesa es desprenen d'aquesta peça sorprenent de Ballets C. de la B. amb uns protagonistes inoblidables, entre els quals hi ha la gran Vanessa Van Durme, plens d'humanitat. Lliure Montjuïc, dissabte i diumenge.

ROCK Very Pomelo

Un altre exemple del boca a orella en l'escena catalana. Very Pomelo acaben d'estrenar Xurrac Esclat, el seu segon disc, un àlbum que arriba quan encara no fa un any del primer treball Figaro, Figaro. No tenen res a veure amb la fornada pop i folk del panorama actual català. Definir-los és complicat, però tenen arrels rock, i sobretot l'actitud. El seu directe és un espectacle. Dissabte, a les 21.30 hores, seran a l'Auditori.

Comprar i beure

RESTAURANT Josephine

"Tothom em diu Josephine, però sóc la Catherine". Ella, la Catherine, va fer de dissenyadora de moda i ara porta un restaurant de moda al centre de Barcelona, el Josephine. Aquest local crida l'atenció per les plantes de la façana, però també pels enormes plats. Al migdia s'ofereix un menú per triar entre tres de les cinc degustacions servides en un plat (amb beguda i postres, 11,50 euros). Està obert 19 hores al dia i s'hi pot esmorzar, dinar, prendre un còctel o sopar unes tapes. "És un punt de trobada i un local molt versàtil", diu la propietària, Catherine Guerra. Els plats conviden a asseure's a taula: el carpaccio de gamba vermella amb vinagreta de llima, el pop o les creps salades, per exemple d'albergínia amb formatge de cabra i perfum de mel, o dolces, de xocolata amb maduixes naturals. C. de Pau Claris, 147 (934 877 560) Barcelona

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_