Novetats
Iolanda Batallé; Laurent Binet; Ferdinand von Schirach; Moisès Broggi.
EL LÍMIT EXACTE DELS
NOSTRES COSSOS
Iolanda Batallé
Amsterdam
138 pàgines. 16,90 euros
Un joc entre el que diuen les plantes i la relació d'una parella; una dona que juga amb un consolador però espera un coix per comprar sols una sabata... Bogeries dels 16 relats de l'autora de La memòria de les formigues... Però al darrere hi ha un coneixement de l'ésser humà que estremeix...
HHhH
Laurent Binet
Edicions de 1984
329 pàgines. 20 euros
"Himmlers Hirn heibt Heydrich" (el cervell de Himmler es diu Heydrich). La primera lletra d'aquesta dita dels temibles SS alemanys serveix al jove francès per titular el seu debut literari (premi Goncourt 2010 a la primera novel·la), una audaç redacció on inclou la seva investigació sobre els fets reals de l'operació aliada per assassinar el cap de la Gestapo.
CRIMS
Ferdinand von Schirach
Empúries
180 pàgines. 18 euros
Prop de 700 casos han passat per les mans d'a-quest advocat penalista alemany, nét del famós Baldur von Schirach, fanàtic líder de les Joventuts Hitlerianes. Els més xocants són els que explica, amb estil tan sobricom envejable, l'autor en el llibre, premi Kleist i que ha estat entre els més venuts a Alemanya.
SOBRE EL CAMÍ DE LA VIDA
Moisès Broggi
Ediciones B
85 pàgines. 9,95 euros
"La manera de saber si una acció és bona o dolenta consisteix a pensar si és egoista o no". "La part psíquica en la relació metge- pacient és primordial en l'evolució de les malalties". Dues reflexions del centenari: la primera, al seu nét Carles Braso; l'altra, a la periodista Emma Riverola (Reflexions d'un vell centenari; Ed.62, 14,96 euros). Riquíssimes.
Tu suscripción se está usando en otro dispositivo
¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?
Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.
FlechaTu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.
Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.
En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.
Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.